ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

تجمع روس‌ها مقابل سفارت فلسطین در حمایت از مردم غزه

تجمع روس‌ها مقابل سفارت فلسطین در حمایت از مردم غزه طی روزهای گذشته هزاران نفر از مردم روسیه در حمایت از مردم غزه در مقابل سفارت فلسطین تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، طی روزهای گذشته مردم روسیه تجمعات زیادی در مقابل سفارت فلسطین و همچنین دیگر سفارتخانه‌های خارجی فعال در مسکو در حمایت از مردم غزه و محکومیت حملات رژیم صهیونیستی برگزار کردند.

 

این تجمع‌ها در حالی انجام می‌شود که هوای روسیه در حال حاضر بسیار سرد بوده و در روزهای گذشته تا منفی 15 درجه هم به ثبت رسیده است.

 

مردم بسیاری از کشورها جهان طی جنگ رگیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و در حمایت از فلسطین راهپمایی‌های عظیمی را برگزار کردند.

 

هفته گذشته چندین هزار نفر در برلین علیه حملات اسرائیل در نوار غزه تظاهرات کردند. به گفته پلیس برلین، حدود 4000 شرکت کننده در تظاهرات طرفدار فلسطینی ها بعد از ظهر شنبه از پارک Invaliden در نزدیکی ایستگاه اصلی قطار به سمت گروسر استرن در منطقه Tiergarten راهپیمایی کردند.

 

بسیاری از تظاهرات کنندگان پرچم های فلسطین را به رنگ های سیاه، سفید، قرمز و سبز حمل می کردند. بسیاری از مردم فریاد زدند "آزادی برای غزه" و "آزادی برای فلسطین"، اما همچنین شهرهایی با این مضمون سر داده می شد که «آلمان تأمین مالی می‌کند، اسرائیل بمباران می‌کند» و «نسل‌کشی را متوقف کنید».

 

همچنین معترضان در لندن با تجمع مقابل دفتر مرکزی بی‌بی‌سی در پایتخت انگلیس علیه سیاست‌های این شبکه در جنگ اسرائیل علیه غزه شعار دادند.

 

معترضان همچنین در میدان آکسفورد دست به تحصن اعتراضی زدند.

 

سازمان دهندگان این تجمع شعارهایی از جمله «انتفاضه، انقلاب» و «از دریا تا رود، فلسطین تا ابد زنده خواهد بود» را سر دادند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده