وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

کشف سه کیلوگرم شمش طلا در البرز

کشف سه کیلوگرم شمش طلا در البرز فرمانده انتظامی البرز از کشف سه کیلوگرم شمش طلای قاچاق به ارزش حدود ۱۰۰ میلیارد ریال دراین استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار "حمید هداوند" روز پنجشنبه گفت: ماموران یگان امداد پلیس استان البرز حین گشت زنی در محدوده گلشهر کرج به راننده یک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند.

وی با اشاره به عدم تمکین راننده پژو از دستور پلیس و قصد او برای فرار، افزود: پس از مدتی تعقیب و مراقبت راننده پژو پارس توسط ماموران متوقف و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی البرز اضافه کرد: ماموران در بازرسی از خودرو متهم موفق به کشف سه قطعه شمش طلای قاچاق به وزن حدود سه کیلوگرم شدند.

هداوند بیان کرد: کارشناسان ارزش حدودی شمش‌های کشف شده را حدود ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.

فرمانده انتظامی نظرآباد از دستگیری اعضای باند سارقان منزل که در چند استان اقدام به ۲۸ فقره سرقت کرده بودند، در این شهرستان خبر داد

سرهنگ " فرج اله اسدالهی" اظهار کرد: در پی وقوع سرقت‌های متعدد از منازل سطح شهرستان نظرآباد، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در بررسی‌های اولیه پی بردند که سارقان سوژه‌های خود را از بین منازلی که فاقد دوربین مداربسته بوده شناسایی و همچنین با استفاده از دیلم و تخریب درب، طلا، وجوه نقد و وسایل منزل شهروندان را به سرقت می‌بردند.

اسدالهی بیان کرد: با هماهنگی مقام قضایی و با تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی، چهار نفر از اعضای باند سارقان منزل شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود واقع در شهرستان اصفهان دستگیر شدند.

وی گفت: در بازرسی از مخفیگاه سارقان، مقادیری زیورآلات، چندین پلاک جعلی کشف و ۲ دستگاه خودرو دنا و پژو توقیف شد.

فرمانده انتظامی نظرآباد یادآور شد: در تحقیقات تکمیلی متهمان ابتدا منکر ارتکاب سرقت شدند، اما در ادامه با دلایل مدارک موجود و تحقیقات علمی انجام شده چاره جز اعتراف نیافته و تاکنون به ۲۸ فقره سرقت منزل در شهرستان‌های نظرآباد، هشتگرد، آبیک، همدان، بستان اباد، اردبیل، تبریز، اراک و اصفهان اقرار کرده اند.

وی افزود: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار