واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آخرین جزییات مصوبه جدید مجلس برای بازنشستگان

یک نماینده مجلس با بیان اینکه در گذشته حداکثر سن بازنشستگی برای آقایان ۶۵ سال بود که این در مجلس به ۶۲ سال رسید و برای خانم‌ها ۶۰ بود که ۵۵ سال شده، گفت: افرادی که خودشان تمایل داشته باشند می‌توانند علاوه بر آن ۳۰ سال بیشتر هم به کار ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  یحیی ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی در خصوص مصوبه جدید مجلس برای بازنشستگان گفت: قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اینگونه تصویب شد که در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و در سال سوم ۳۰ درصد دیگر به حقوق بازنشستگان اضافه شود و اکنون چند مدتی است که در خصوص بازنشستگی در مجلس و کمیسیون بحث شده است که این به معنای آن نیست که افراد باید به صورت اجبار بازنشسته شوند و یا ما سن بازنشستگی را افزایش داده‌ایم.

 

وی در ادامه توضیح داد: وقتی فردی حدود ۳۰ سال مشغول به فعالیت در حوزه تخصصی خودش بوده، احتیاج به بازنشستگی دارد؛ اما میزان میانگین سن امید به زندگی در ایران خیلی متفاوت است و باید یک فرصتی باشد که مردم بتوانند از زندگی خودشان استفاده کنند؛ این در حالی است که در گذشته حداکثر سن بازنشستگی برای آقایان ۶۵ سال بود که این در مجلس به ۶۲ سال رسید و برای خانم‌ها ۶۰ بود که ۵۵ سال شده؛ اما افرادی که خودشان تمایل داشته باشند می‌توانند علاوه بر آن ۳۰ سال بیشتر هم به کار ادامه دهند و این در صحن علنی مصوب شده است.


نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: افراد بعد از ۳۰ سال کارکردن می‌توانند بازنشسته شوند، ولی قبلاً اجبار بود که حتما بازنشسته شوند، اما با این قانون علاوه بر آن ۳۰ سال، کسانی که بخواهند هر سال، ۲ ماه به سن بازنشستگی‌شان افزایش پیدا می‌کند.

 

ابراهیمی تصریح کرد: من با قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به این شکل موافق نبودم؛ چون چیزی که ما می‌خواستیم نبود؛ البته طراح همسان‌سازی من بودم و ۲۰۸ امضا جمع کردیم؛ به این معنا که ما می‌خواستیم همان سال اول ۹۰ درصد حقوق بازنشستگان افزایش پیدا کند و منبع اعتبارش هم مشخص شود.

 

وی معتقد است، یک قانون نیم‌بندی برای بازنشستگان مصوب شد؛ این در حالی است که باید دو منبع پرداخت برای حقوق بازنشستگان مشخص بشود که فردا شورای نگهبان ایراد نگیرد.

 

ابراهیمی گفت: ما می‌خواستیم حقوق بازنشستگان در اولین سال ۹۰ درصد افزایش یابد که متاسفانه به علت مخالفت، دولت در لایحه نیاورده بود؛ با این حال پیگیری‌هایی انجام دادیم و نهایتاً به این شکل مصوب شد؛ به نحوی که مطابق این قانون حقوق این قشر در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و در سال سوم ۳۰ درصد دیگر اضافه می‌شود.

 

این نماینده مجلس در خصوص نسبت افزایش حقوق‌ها با تورم سالانه گفت: تورم برای کل کارکنان مشکل ایجاد کرده، ولی بحث این بود که همترازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری با شاغلین صورت گیرد؛ هر چند با توجه به تورم برای همه مشکل ایجاد شده است. براساس قانون افزایش حقوق بازنشسته‌ها باید متناسب با افزایش تورم باشد؛ منتهی این شرایط ممکن نیست./اقتصاد آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار