حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

کنعانی: حملات مجدد به غزه رسوایی بزرگ اخلاقی برای دولت آمریکاست

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به چراغ سبز آمریکا برای حملات مجدد رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه نوشت: این یک رسوایی بزرگ اخلاقی برای دولت آمریکاست و چهره حقیقی حقوق بشر آمریکایی را به جهانیان نشان داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به حملات مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت بیش از 200 فلسطینی در صفحه شخصی خود در برنامه ایکس نوشت: حدود 200 شهید و 600 زخمی، نتیجه 24 ساعت حملات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه پس از اقدام رژیم در پایان دادن به آتش‌بس 7 روزه است، حملاتی که مجددا با چراغ سبز آمریکا آغاز شده تا بر جنایت هولناک کشتار بیش از 16 هزار فلسطینی طی 48 روز، فهرست بلند دیگری از جنایات جنگی، کودک‌کُشی و نسل‌کُشی اضافه شود.


وی تصریح کرد: این یک رسوایی بزرگ اخلاقی برای دولت آمریکاست و چهره حقیقی حقوق بشر آمریکایی را به جهانیان نشان داده است.


روز گذشته نیز سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به پایان دادن رژیم صهیونیستی به آتش‌بس در غزه نوشت: نقض آتش‌بس و آغاز دوباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ‎غزه دقایقی قبل از خروج بلینکن وزیر خارجه آمریکا از سرزمین‌های اشغالی؛ و باز هم غیرنظامیان، کودکان و زنان قربانیان اصلی حملات جنایتکارانه نظامیان رژیم صهیونیستی هستند.


وی افزود: خون‌آشامان صهیونیست پس از کشتار بیش از 15 هزار فلسطینی، دور جدید کشتار خود را در سایه ادامه حمایت دولت آمریکا آغاز کرده‌اند. ملتها و اکثریت قریب به اتفاق دولت‌های جهان، تداوم آتش‌بس و توقف کامل حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه و کرانه غربی فلسطین را فریاد می‌زنند ولی صهیونیست‌های جنایتکار و کودک‌کُش در خیال پوچ جبران شکست ترمیم ناپذیر، با کشتار غیرنظامیان، کودکان و زنان بدنبال پیروزی هستند.


روز جمعه با کارشکنی رژیم صهیونیستی، آتش بس در غزه برقرار نشد و صهیونیست‌ها بلافاصله حملات سنگین خود را به غزه از سرگرفتند که تا لحظه انتشار این گزارش دهها تن در این حملات شهید و زخمی شدند.


نوار غزه در پی پایان آتش بس موقت و عدم تمدید آن که با کارشکنی رژیم اسرائیل همراه بود همچنان زیر حملات شدید و سنگین صهیونیست‌ها قرار دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار