گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

السودانی: حمله آمریکا به منطقه «جرف النصر» تعرض به حاکمیت ما بود

دولت عراق اعلام کرد نخست‌وزیر این کشور در گفت‌و‌گوی تلفنی با وزیر خارجه آمریکا به حمله اخیر آمریکا به نیروهای سازمان الحشدالشعبی اشاره و تأکید کرد آمریکا با این حمله حاکمیت عراق را نقض کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر. دولت عراق اعلام کرد «محمد شیاع السودانی» نخست‌ویر این کشور در تماس تلفنی با «آنتونی بلیکن» وزیر خارجه آمریکا، حمله نیروهای آمریکایی به مقر سازمان الحشدالشعبی را مردود دانسته است.

 

وزارت دفاع آمریکا، اوایل ماه جاری، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که نظامیان این کشور گروهی از نیروهای سازمان الحشدالشعبی را در منطقه «جرف النصر» در مرکز عراق هدف حمله قرار داده‌اند. این حمله که در پی آن شماری از نیروهای الحشدالشعبی به شهادت رسیدند، با واکنش شدید مقامات ارشد عراق از جمله رئیس جمهور و نخست‌وزیر این کشور همراه شد و بغداد این اقدام را نقض حاکمیت خود دانست.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دفتر اطلاع‌رسانی دولت این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد السودانی در این تماس تلفنی تاکید کرده عراق هرگونه تجاوز در خاک خود را مردود می‌داند و حمله به منطقه جرف النصر را «تعرض به حاکمیت عراق» می‌داند.

 

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز پیش از صدور بیانیه دولت عراق با انتشار یک بیانیه توضیحاتی گفته بود بلینکن از دولت عراق در این تماس تلفنی خواست تا به تعهدات خود برای حفاظت از تمامی تاسیسات میزبان پرسنل آمریکایی عمل کند و کسانی را که مسئول حملات به پرسنل آمریکایی در عراق هستند، «تحت تعقیب قانونی» قرار دهد.

 

براساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری عراق، السودانی در این تماس تلفنی تاکید کرده: «دولت عراق به محافظت از مستشاران ائتلاف بین‌المللی که در عراق حضور دارند، متعهد است»./ فارس

ارسال نظر