چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

درگیری نیروهای امنیتی عراق با داعش

درگیری نیروهای امنیتی عراق با داعش نیروهای امنیتی عراقی طی عملیاتی در دو استان این کشور 5 تروریست داعشی را از پا در آوردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای امنیتی عراق امروز (شنبه) طی عملیاتی پنج تروریست داعشی را در استان‌های الانبار و نینوی واقع در غرب و شمال غرب عراق دستگیر کردند.

 

به نوشته ارث نیوز، نهاد الاعلام الامنی عراق (وابسته به دفتر نخست‌وزیری) در اطلاعیه‌ای گفت که پس از رصد دقیق اطلاعاتی و طی عملیات نیروهای امنیتی این تروریست‌ها در مناطق «الصقور»، «التحدی» و روستای «المومی» به دام افتادند.

 

همزمان وبگاه روداو، خبر داد که تروریست‌های داعش شب گذشته به روستای «کوبته به» در منطقه «مخمور» واقع در استان اربیل حمله کرده و با نیروهای ارتش عراق درگیر شدند. در این درگیری‌ دو سرباز و یک افسر عراق زخمی شد.

 

تروریست‌های داعش صبح امروز نیز با یورش به همین روستا یک نظامی ارتش عراق را کشته و دو نظامی دیگر را زخمی کردند که پس از آن نیروهای کمکی ارتش وارد عمل شده و تروریست‌ها را داخل روستا به محاصره در آورده‌اند.

 

غازی الفیصل، فرمانده نیروهای داوطلب در کوه «قره جوغ» نیز به روداو گفت که نیروهایش به کمک ارتش عراق آمده‌اند.

 

با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات شوراهای استانداری در عراق، اوضاع امنیتی این کشور نیز مقداری تحت تأثیر قرار گرفته است. انتخابات شوراهای استانی در ۱۸ دسامبر در عراق قرار است برگزار شود، انتخاباتی که سال‌هاست به تعویق افتاده است، به گفته برخی منابع خبری عراقی با تشدید رقابت‌های انتخاباتی نیروهای امنیتی نیز میزان آماده‌باش خود را افزایش داده‌اند.

 

در این راستا منابع عراقی اواخر شامگاه پنج‌شنبه از انفجار دو بمب کنار جاده‌ای در روستای «العمرانیه» واقع در استان دیالی عراق خبر دادند، انفجاری که با تیراندازی همراه بود و موجب کشته شدن ۱۱ نفر و مجزوحیت ۱۳ نفر دیگر شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار