سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

کنعانی: دولت آمریکا شریک جنایات جنگی رژیم صهیونیستی است

کنعانی: دولت آمریکا شریک جنایات جنگی رژیم صهیونیستی است سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه و حمایت‌های آمریکا از این رژیم گفت: بی شک دولت آمریکا شریک جنایات جنگی، کشتار دسته‌جمعی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط این رژیم است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. رژیم صهیونیستی پس از یک هفته آتش‌بس موقت طی دیروز و امروز جمعه و شنبه دهم و یازدهم آذر ماه دور جدید حملاتش به غزه را از سر گرفت. حملاتی که منحر به شهادت بیش از ۲۰۰ نفر و مجروح شدن بیش لز ۶۰۰ تن دیگر شد.

 

در همین خصوص سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ناصر کنعانی امشب (شنبه) ۱۱ آذر ماه گفت: حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به یک مجتمع مسکونی در اردوگاه ‎جبالیا در ‎غزه که مردم آواره و‌ بی‌پناه را در خود جای داده بود و بیش از ۱۰۰ شهید و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت و نیز حمله به منطقه مسکونی شجاعیه در شرق غزه با بیش از ۶۰ شهید، برگ‌های سیاه و ننگین دیگری بر فهرست بلند جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم ‎فلسطین طی ۵۰ روز اخیر اضافه کرد.

 

سازمان دفاع مدنی فلسطین در غزه امروز اعلام کرد که در حملات جدید در محله الشجاعیه (در شرق شهر غزه) ۵۰ منزل مسکونی هدف قرار گرفت و تاکنون ۶۰ نفر در این حملات جان باخته‌اند.

 

 دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی عنوان کرد که جنگ علیه مردم غزه، طولانی و نامعلوم خواهد بود و اذعان کرد که ارتش صهیونیستی از آتش‌بس در غزه برای تجهیز مجدد تسلیحاتی و استقرار نیرو در این منطقه استفاده کرده است.

 

در همین خصوص ناصر کنعانی با بیان اینکه این جنایات هولناک را شدیدا محکوم می‌کنیم، افزود: این جنایات در حالی تداوم می‌یابد که حمایت تمام عیار دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی ادامه داشته و برخی رسانه‌های خبری آمریکا از اقدام واشنگتن در تجهیز رژیم ‎آپارتاید اسرائیل به هزاران بمب جدید خبر می‌دهند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بی‌شک دولت آمریکا شریک جنایات جنگی، کشتار دسته‌جمعی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط رژیم غاصب صهیونیستی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار