شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است!

درگیری بامدادی مقاومت با صهیونیست‌ها

همزمان با حملات بی‌وقفه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه در بامداد یکشنبه، رزمندگان مقاومت نیز در چند منطقه از شمال این باریکه با نظامیان اشغالگر درگیر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های فلسطینی بامداد یکشنبه گزارش دادند که همزمان با حملات بی‌وقفه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت نیز در چند منطقه از شمال این باریکه با نظامیان اشغالگر درگیر شده‌اند.

 

گردان‌های قدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که ۳ خودروی نظامی و یک بولدوزر صهیونیست‌ها را با راکت دوش‌پرتاب در بیت‌حانون و منطقه التوام در شمال غربی غزه هدف قرار دادند.

 

شبکه «الجزیره» نیز گزارش داد که بر اثر بمباران خانه‌ای در اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه، حداقل ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر نیز زخمی شدند.

 

مدیر بیمارستان «ابو یوسف النجار» گفت که ۷ شهید و ۱۰ مجروح بر اثر حمله هوایی به محله «الجنینه» در شهر رفح در جنوب نوار غزه را به این مرکز درمانی آورده‌اند.

 

خبرگزاری «شهاب» نیز نوشت که توپخانه ارتش رژیم تروریست صهیونیستی، شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد.

 

ساعتی پیش از این نیز گردان‌های القسام در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به تداوم جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه و کشتار کودکان و زنان در این منطقه، موج جدیدی از حملات موشکی را به تل‌آویو انجام داده است./ فارس

ارسال نظر