مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

۹۰ درصد حجاج ایرانی به کشور بازگشتند

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: از ابتدای عملیات بازگشت حجاج از ۲۵ مردادماه تا کنون ۹۰ درصد حجاج ایرانی به کشور بازگشتند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا رشیدیان با بیان اینکه تا آخر وقت پنجشنبه 79 هزار و 877 نفر معادل بیش از 90 درصد حجاج ایرانی به وطن بازگشته‌اند، اظهار کرد: هم اکنون در مدینه التبی یک هزار و 377 نفر و در مکه مکرمه 6 هزار و 409 نفراز زائران ما حضور دارند و تمامی خدمات در حال انجام است.

 

وی افزود: از امروز 16 شهریور خدمات نقل درون شهری در مکه پایان می‌یابد اما سایر خدمات چون تردد بیش شهری، آشپزخانه‌ها و مراکز بهداشتی ما تا آخرین نفر مشغول خدمات دهی خواهند بود.

 

رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه با اشاره به خدمات پزشکی هم گفت: مراکز پزشکی هم در حدی که برای خدمات دهی به حجاج حاضر در مکه و مدینه نیاز است فعال و در حال خدمات دهی است‌.

 

رشیدیان اظهار کرد‌: همچنان دو نفر از حجاج ما در بیمارستان مرکز پزشکی حج در مکه و سه نفر دیگر از زائراندر بیمارستان عربستان سعودی (دو نفر در مکه و یک نفر در مدینه) بستری هستند و امید است قبل از اتمام کار، خدمات مربوط به معالجه آنان انجام شده و آنها را با آخرین پرواز به کشور بازگردانیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار