ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید

وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید وزیر خارجه سلطنت عمان بدر البوسعیدی امروز یکشنبه در سفر به تهران با حسین امیرعبداللهیان دیدار و گفت‌وگو می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، در سومین روز دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، وزیر خارجه سلطنت عمان بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان امروز (یکشنبه) ۱۲ آذر ماه در سفر به تهران با همتای ایرانی حسین امیرعبداللهیان دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

 

بدر البوسعیدی ۲۶ تیر ماه سالجاری سفری چند ساعته به تهران داشت و با حسین امیرعبداللهیان در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه دیدار کرد. پس از آن هم وزرای خارجه در حاشیه هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با یکدیگر ملاقات کرده بودند.

 

وزرای خارجه ایران و عمان جمعه شب دهم آذر ماه و در پی دور جدید حملات رژیم اسرائیل به غزه تلفنی درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرده بودند.

 

امیرعبداللهیان در این گفت‌‌وگوی تلفنی از سرگیری جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را نشان دهنده بی‌توجهی این رژیم به درخواست‌های بین‌المللی و‌ افکار عمومی جهان خواند. وزیر خارجه سلطنت عمان بدر البوسعیدی نیز در این گفت‌‌وگوی تلفنی شعله ور شدن مجدد جنگ و توسعه آن را در منطقه تأسف‌بار خواند.

 

دو‌ وزیر خارجه در تماس تلفنی جمعه شب بر ضرورت آتش‌بس پایدار و ارسال گسترده کمک‌های انسانی و اقدامات مؤثر جامعه جهانی در این خصوص تأکید کردند.

 

این چهارمین تماس تلفنی وزرای خارجه از ابتدای عملیات طوفان الاقصی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه و اولین تماس تلفنی بعد از دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه بود. وزرای خارجه ایران و عمان ۱۷ و ۲۹ مهر ماه و همچنین ۱۳ آبان ماه نیز تلفنی در این باره گفت‌وگو کرده بودند.

 

رژیم صهیونیستی روز جمعه دهم آذر ماه و یک هفته پس از آتش بس موقت که چند بار تمدید شده بود، حملات خود به غزه را از سر گرفت. براساس اعلام وزارت بهداشت غزه در این حملات بیش از ۲۰۰ نفر شهید و بیش از ۶۰۰ نفر نیز مجروح شده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار