نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

شلیک ۱۱ هزار موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی

شلیک ۱۱ هزار موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که از ابتدای نبرد طوفان الاقصی تا کنون بیش از ۱۱ هزار موشک و راکت از نوار غزه به اراضی اشغالی شلیک شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر. ستاد فرماندهی جبهه داخلی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که از ابتدای جنگ علیه نوار غزه تا کنون ۱۱ هزار موشک و راکت به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

 

این خبر در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی سحرگاه امروز دوشنبه به کشته شدن سه نفر از نظامیان خود در نبردهای سنگین با رزمندگان مقاومت در مناطق شمالی نوار غزه اذعان کرد. به این ترتیب، شمار نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده از آغاز نبرد طوفان الاقصی تا کنون به ۴۰۱ نفر افزایش یافت.

 

ارتش رژیم صهیونیستی در حالی مدعی هلاکت تعداد انگشت شماری از نظامیان صهیونیست در درگیری‌های غزه است که تنها در یک مورد عملیات نیروهای مقاومت فلسطین در این باریکه دست کم ۶۰ نظامی به هلاکت رسیدند.

 

روز گذشته گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس از هلاکت ۸ نظامی صهیونیست در جریان انفجار در میدان مین در برابر نیروهای پیاده دشمن صهیونیستی در شمال شرقی خان یونس خبر داد.

 

در همین ارتباط، «برهام مائیر» کارشناس مسائل نظامی اسرائیل در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی ابراز داشت: ما باید اعتراف کنیم که حماس پیروز شده است و ادامه روند غرور ارتش، باعث سقوط بیشتر ارتش اسرائیل می‌شود.

 

وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ خودروی زرهی اسرائیل منهدم شده و اگر اینگونه فرض کنیم که در هر خودرو ۳ نظامی حضور داشته، تعداد تلفات اسرائیل در شبانه روز بالغ بر ۷۵ نفر می‌شود و این تلفاتی است که اسرائیل در تاریخ خود با آن مواجه نشده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار