سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

برنامه ایران برای صادرات جهانی واکسن با همکاری کوبا

وزیر بهداشت، در بازدید رییس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران، بر توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه سلامت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی، در حاشیه بازدید رئیس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران گفت: فصل جدیدی بین روابط دو کشور ایران و کوبا ایجاد خواهد شد و ما پیشرفت‌های بسیاری خواهیم داشت.

 

وی افزود: به رغم تحریم‌های ناجوانمردانه ایران توانسته در همه عرصه‌ها پیشرفت کند و ما ۹۹ درصد داروها و ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی پیشرفته را تولید می‌کنیم و بیماران زیادی برای درمان به ایران می‌آیند و ۶۷ دانشگاه و دانشکده پزشکی و ۲۲ هزار هیئت علمی و ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی داریم و برای رشد باید روی پای خود بایستیم و همانطور که تحریم کوبا را قوی کرد، ایران را هم قوی کرد.

 

عین اللهی ادامه داد: انستیتو پاستور با مؤسسه تحقیقاتی فینلای کوبا سه دهه همکاری داشتند و در دوران کرونا یکی از بهترین واکسن‌های دنیا با همکاری ایران و کوبا تولید شد. ما اگر بخواهیم رشد کنیم باید با همکاری یکدیگر رشد کنیم.

 

وزیر بهداشت گفت: کوبا نقش راهبردی در آمریکای لاتین دارد و موقعیت حساس کوبا برای ما ارزشمند است و ما به دنبال تقویت همکاری علمی با کوبا هستیم و دانشمندان ایران و کوبا تحقیقات مشترک انجام دهند.

 

عین اللهی افزود: ما به دنبال انتقال تکنولوژی واکسن‌هایی، چون مننژیت و پنوموکوک برای تولید در ایران و تولید واکسن مشترک هستیم و هدف ما این است که تمام منطقه را ببینیم و همکاری مشترک ایران و کوبا موجب صادرات جهانی واکسن شود.

 

وزیر بهداشت گفت: تحریم‌ها هیچ اثری در رشد علمی کوبا و ایران نخواهند داشت و کشورهای ایران و کوبا با مردم و دانشمندان انقلابی می‌توانند راه رشد را دنبال کنند و همکاری و نزدیکی دو کشور باید بیشتر شود./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار