ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

ایران اتهامات بی‌اساس انگلیس را رد کرد

در پی ادعاهای بی‌اساس نماینده انگلیس، سفیر و نماینده دائم ایران در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت، ضمن رد این اتهامات بی اساس، به نقش اساسی انگلیس در رنج و ناراحتی طولانی مدت برای مردم فلسطین اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ادعاهای بی‌اساس نماینده انگلیس در جلسه توجیهی شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین علیه جمهوری اسلامی ایران، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل این سازمان، این اتهامات را به شدت محکوم و رد کرد.

 

نماینده انگلیس در نشست شورای امنیت ادعا کرده بود که ایران از طریق فعالیت‌های بی ثبات کننده و حمایت از گروه‌های نیابتی از جمله حماس، حزب الله و جهاد اسلامی تهدید علیه منطقه است.

 

در این نامه آمده است: مایلم اتهامات بی اساس نماینده بریتانیا علیه کشورم را در جلسه توجیهی علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد که در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳ تحت عنوان وضعیت خاورمیانه، از جمله فلسطین برگزار شد، به شدت محکوم و رد کنم. آقای طارق احمد، وزیر کشور انگلستان در سخنان خود در این نشست، ضمن نادیده گرفتن مسؤولیت کشور خود در شرایط کنونی خاورمیانه و سیاست‌های بی ثبات کننده انگلیس، تلاش کرد تقصیر را به گردن جمهوری اسلامی ایران بیندازد.

 

در نامه مذکور عنوان شده است: بی‌تردید، بریتانیا نقشی اساسی در رنج و ناراحتی طولانی مدت مردم فلسطین داشته است. ریشه‌های شوم این مصیبت را می‌توان در بیانیه بالفور جستجو کرد که نشان‌دهنده آغاز نزدیک به یک قرن سختی برای فلسطینی‌ها است.

 

ایروانی در این نامه خاطرنشان کرده است: حمایت مستمر و تزلزل ناپذیر بریتانیا از جنایات و تجاوزات نسل کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین و کشورهای منطقه به طور قابل توجهی اقتدار اخلاقی این کشور را برای صدور مجوز قضاوت در مورد نیات و سیاست‌های دیگران کاهش می‌دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار