کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران کاردار لندن در تهران در اعتراض به اقدام غیرقانونی انگلیس در تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به وزارت خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، متعاقب اعمال تحریم‌های غیرقانونی توسط انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ایران ایر، به بهانه واهی ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه، کاردار انگلیس (در غیاب سفیر) به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان نسبت به این اقدام غیرقانونی و ناموجه دولت انگلیس به وی ابلاغ شد.

عباس نادری، دستیار مدیر کل غرب اروپای وزارت امور خارجه، با محکوم کردن شدید این اقدام انگلیس، آن را مغایر با حقوق بین‌الملل و مخل اصل آزادی دریانوردی و تجارت دریایی دانست.

عباس نادری با رد ادعای ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه که رییس جمهور اوکراین خود به نادرستی آن اذعان کرده است، تصریح کرد: همکاری‌های مشروع و قانونی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشور‌ها در حوزه‌های دفاعی و امنیتی علیه هیچ طرف ثالثی نیست و مداخله غیرقانونی برخی کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس در همکاری‌های دفاعی ایران با سایر کشور‌ها به هیچ وجه قابل قبول نیست.

دستیار مدیرکل غرب اروپا خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران این رفتار‌های غیرمنطقی و مغایر با موازین بین‌المللی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد و بدیهی است که مسئولیت عواقب ناشی از چنین رفتار‌های ناموجه و تقابلی بر عهده دولت انگلیس می‌باشد.

کاردار انگلیس در این احضار اظهار کرد که مراتب را در اسرع وقت به لندن منعکس خواهند کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار