وزیر صهیونیست خواستار اعدام اسرای فلسطینی شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

وزیر صهیونیست خواستار اعدام اسرای فلسطینی شد

وزیر میراث رژیم صهیونیستی پس از اظهاراتش در خصوص بمباران غزه با بمب‌های هسته‌ای، خواستار اعدام اسرای فلسطینی شد تا در چارچوب مذاکرات احتمالی آتی آزاد نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمیخای الیاهو، وزیر میراث رژیم صهیونیستی در اظهاراتی عجیب و غریب مدعی شد: «ما باید "تروریست‌ها" را در میدان نبرد اعدام کنیم. ما مجریان قانون هستیم، اما نیاز مبرمی داریم که این افراد را نزد خدا بفرستیم تا در معامله‌های تبادل اسرا آزاد نشوند!

براساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، درخواست این وزیر تندرویِ رژیم صهیونیستی طی گفتگو با وبگاه عبری‌زبان «یدیعوت آحارنوت» مطرح شد که طی آن به بررسی کشته شدن یک شهرک‌نشین در شهر قدس اشغالی به دست نیرو‌های خودی پرداخت؛ چرا که نظامیان رژیم اشغالگر این صهیونیست را با مجری عملیات ضدصهیونیستی اشتباه گرفته بودند.

وزیر میراث رژیم صهیونیستی ماه گذشته میلادی در اظهاراتی که با انتقادات گسترده‌ای مواجه شده بود، گفت، یکی از گزینه‌های رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه انداختن بمب هسته‌ای در این منطقه است.

بامداد جمعه آتش‌بس موقت بین حماس و اشغالگران با میانجیگری قطر و مصر پایان یافت؛ آتش‌بسی که به مدت هفت روز ادامه یافت و طی آن اسرا و بازداشت‌شدگانی مبادله شدند و کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شد.

بلافاصله پس از پایان آتش‌بس، اشغالگران جنگ خود را با غزه از صبح جمعه آغاز کردند و از صبح مناطق مختلفی را در شمال، مرکز و جنوب نوار غزه هدف قرار دادند و ده‌ها تن را شهید کرده و صد‌ها زخمی برجای گذاشتند.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته‌است که به گفته مقامات فلسطینی و منابع سازمان ملل، علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه، زیرساخت‌های بسیاری را تخریب کرده و هزاران شهید غیرنظامی که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند، بر جای گذاشته‌است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر