دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شهادت ۴۵ فلسطینی در حمله بمب‌افکن‌های اسرائیلی به خان‌یونس

منابع رسانه‌ای از حمله رژیم صهیونیستی به اطراف یک بیمارستان در خان یونس و مناطق مسکونی در «دیر البلح» خبر دادند که بر اثر آن ده‌ها فلسطینی غیرنظامی شهید و مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری شهاب در این باره اعلام کرد که بمب افکن‌های ارتش رژیم صهیونیستی اطراف مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.

برپایه این گزارش، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین خانه‌های شهروندان فلسطینی در دیر البلح را بمباران کردند.

سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی در این باره اعلام کرد که در پی حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خانه‌های غیرنظامیان در دیر البلح ۴۵ فلسطینی به شهادت رسیدند.

وی همچنین از مجروح شدن ده‌ها فلسطینی دیگر در نتیجه این جنایت ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

با اتمام آتش بس موقت، ارتش اسرائیل حملاتش به غزه را از سرگرفته تا همچنان در جستجوی یک امتیاز واقعی و دستاوردی عینی باشد تا جنگ ۲۰۲۳ غزه یک پایان تلخ برایش رقم نزند. اما سیلی واقعیت این بار شاید سنگین‌تر به صورت نتانیاهو و اسرائیل بخورد.

درک این موضوع که رژیم صهیونیستی و به خصوص کابینه راست افراطی حاکم بر سرزمین‌های اشغالی شکست اولیه را با برداشتن گام‌های اشتباه بعدی و سنگین‌تر کردن ابعاد آن بپذیرند، تقریبا در ساختار‌های سیاسی- نظامی صهیونیستی یافت نمی‌شود.

نتانیاهو تلاش دارد تا بگوید این مسیر را تا انتها و به بهای اینکه همه بازنده باشند، ادامه می‌دهد، اما واقعیات میدانی کمترین حساسیتی به سیگنال‌های وی نشان نمی‌دهد. نخست وزیر صهیونیست‌ها در باتلاقی فرو رفته که نه می‌تواند به عقب برگردد و نه توان پیشروی دارد.

وزارت بهداشت غزه عصر دوشنبه اعلام کرد که از ابتدای تجاوزات به نوار غزه ۱۵ هزار و ۸۹۹ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.

طبق اعلام این وزارتخانه، ۷۰ درصد قربانیان را کودکان و زنان بی‌گناه تشکیل می‌دهند. وزارت بهداشت غزه همچنین شمار کلی مجروحان تجاوزات به نوار غزه را ۴۲ هزار نفر اعلام کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر