حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد

حمله عوامل یک نهاد رسمی در مالزی به عزاداران ماه محرم

عوامل یک نهاد رسمی در مالزی هم‌زمان با مراسم عزاداری ویژه ایام محرم، 23 شیعه را دستگیر کردند که در بین آنها افراد بین 13 تا 17 ساله نیز به چشم می‌خورند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر  ، عوامل یک نهاد رسمی در مالزی موسوم به «جیس» در روز‌های گذشته با حمله به مراکز اسلامی ویژه شیعیان در منطقه «گومباک» واقع در ایالت سلانگور، حاضران در این مراکز را دستگیر کردند، به طوری‌که در یورش شب گذشته به یک مرکز ویژه شیعیان، 23 تن از جمله چند زن و کودک ستگیر شدند.

 

به نوشته وبگاه «مالزی تودی» 25 عامل نهاد جیس، ساعت 9.45 جمعه شب به «مرکز اسلامی سلانگور» حمله کرده و 23 نفر از جمله چهار پسر 13 تا 17 ساله را دستگیر کردند. دستگیر شدگان سپس به یک مجتمع اسلامی انتقال یافته و در بازجویی به آن‌ها گفته شد که دلیل این دستگیری، مخالفت با فتواهای صادر شده بوده است. دستگیر شدگان سپس ساعت 5 بامداد شنبه آزاد شده و به آن‌ها گفته شد که احتمال احضار مجدد وجود دارد.

 

بر اساس این گزارش، در بسیاری از ایالت‌های مالزی فتواهایی علیه تعالیم شیعه صادر می‌شود و مقام‌های مذهبی این کشور مدت‌هاست که به مراسم مذهبی شیعیان حمله می‌کنند. اینک در مساجد ایالت سلانگور و در اقدامی بر اساس دستور مقام‌های مذهبی، خطبه‌هایی علیه اقلیت‌های مذهبی (شیعه) خوانده می‌شود.

 

در چهارم سپتامبر (چهارشنبه 13 شهریور) نیز حمله‌ای به منزل یکی از شهروندان ایرانی مقیم مالزی صورت گرفت. این اقدامات بخشی از سرکوب شیعیان این کشور در آستانه مراسم عزاداری محرم محسوب می‌شود. یکی از شیعیان مالزی در این زمینه به این وبگاه گفت که مقام‌های این کشور در سال‌های اخیر سرکوب مسلمانان خارجی مقیم مالزی را افزایش داده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار