ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند

افزایش شهدای الحشد الشعبی در حمله آمریکا

یکی دیگر از رزمندگان مقاومت عراق که در حمله آمریکایی‌ها به منطقه «جرف النصر» در استان بابل عراق زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با شهادت یکی از دیگر از مجروحان حمله آمریکا در تاریخ یکم آذر، تعداد شهدای این جنایت به ۱۰ نفر افزایش یافت.

ارتش آمریکا در تاریخ یکم آذر گزارش داد که نیرو‌های این کشور در پاسخ به حملات به نیرو‌های آمریکایی در منطقه، تأسیساتی را در عراق هدف حملات دقیق قرار داده‌اند.

این حمله که در مقر حزب‌الله عراق در منطقه «جرف النصر» (جرف الصخر) در شمال استان بابل رخ داد، موجب عصبانیت شدید گروه‌ها و شخصیت‌های مختلف عراقی شده است.

در این راستا «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش نجبای عراق ضمن فراخوان همگانی برای اعلان جنگ و اخراج اشغالگران از عراق، تأکید کرد که مقاومت در میدان به وعده‌های خود عمل خواهد کرد.

«قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق نیز در یک سخنرانی تلویزیونی از ادبیات دولت این کشور در خصوص درخواست از آمریکا برای خروج از عراق انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه حضور نظامی آمریکا مغایر با قانون اساسی عراق است، افزود: «درخواست عراق در سال ۲۰۱۴ فقط شامل انجام حملات هوایی و کمک اطلاعاتی بود و شامل ایجاد پایگاه‌های نظامی و حضور نیرو‌های رزمی نمی‌شد».

اما «ابوحسین الحمیداوی» دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق نیز در بیانیه‌ای گفت که حملات علیه پایگاه‌های آمریکا تا زمانی که این کشور به اشغالگری در عراق ادامه می‌دهد، متوقف نخواهد شد.

از سوی دیگر شبکه المیادین روز یکشنبه گزارش داد که در حمله هوایی نیرو‌های آمریکایی به مواضع جنبش النجباء در کرکوک، ۵ نفر به شهادت رسیدند. «اکرم الکعبی» دبیرکل نجباء پس از این حمله نیز اعلام کرد که بی شک انتقام خون این شهدا از آمریکایی‌ها گرفته خواهد شد.

از ابتدای حملات وحشیانه اسرائیل در غزه گروه‌های مقاومت در عراق نیز به همراه حزب‌الله لبنان و مقاومت یمن و سوریه، ده‌ها حمله به پایگاه‌های آمریکا انجام داده‌اند. در تازه‌تزین مورد گروه مقاومت اسلامی عراق، امروز (چهارشنبه، ۶ دسامبر)، طی بیانیه‌ای از حمله پهپادی به پایگاه اشغالگران آمریکایی در «عین الاسد» خبر داد و اعلام کرد که این حمله را در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و حمایت آمریکا از این رژیم انجام داده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار