ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تاکید مخبر بر تدوین نقشه راه همکاری‌ تهران و مسقط

تاکید مخبر بر تدوین نقشه راه همکاری‌ تهران و مسقط معاون اول رئیس جمهور خواستار تهیه هرچه سریع‌تر نقشه راه همکاری‌های تهران- مسقط شد و گفت: نقطه‌ قوت روابط دو کشور در این بوده که در طول سالیان گذشته تحت تأثیر هیچگونه تحولات سیاسی قرار نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر روز چهارشنبه در دیدار «قیس بن محمد الیوسف» وزیر تجارت، صنعت و توسعه سلطنت عمان با تأکید بر روابط دیرینه، تاریخی و برادرانه‌ دو دولت-ملت ایران و عمان در طول دهه‌های گذشته و قدردانی از مواضع سلطنت عمان در قبال جمهوری اسلامی ایران در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی، تصریح کرد: نقطه‌ قوت روابط دو کشور در این بوده که در طول سالیان گذشته تحت تأثیر هیچگونه تحولات سیاسی قرار نگرفته و جمهوری اسلامی ایران همواره برگسترش همکاری‌ها با عمان تأکید و استقبال کرده است.

روابط ایران و عمان متاثر از تحولات سیاسی

وی با بیان اینکه روابط اقتصادی تجاری ایران و عمان همپای روابط مستحکم و قوی سیاسی گسترش نیافته است، افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون همکاری‌های مشترک در دولت سیزدهم باید بستری برای افزایش حجم مبادلات مالی، اقتصادی و تجاری شود چراکه افق جدیدی در مناسبات ایران و عمان در دولت سیزدهم باز شده است و تمامی تعهدات و موافقات انجام شده بین دو کشور را کاملا حمایت، پشتیبانی و پیگیری خواهیم کرد.

معاون اول رئیس ‌جمهور همکاری‌های صنعتی و معدنی بویژه ایجاد شهرک‌های صنعتی را ایده‌ای مهم در افزایش روابط دو کشور دانست و ادامه داد: با حل شدن مسائل بانکی و مالی، صدور مجوزها و تسهیل در رفت و آمدهای هیأت‌های تجاری و بخش خصوصی دو کشور، زمینه‌های سرمایه‌گذاری و صادرات و واردات فراهم خواهد شد.

مخبر با اشاره به عزم راسخ و جدی مقامات ارشد ایران و عمان در توسعه و تعمیق روابط روز افزون اقتصادی و تجاری و رشد ۴۱درصدی حجم مبادلات در ۸ ماهه اول سال جاری، تأکید کرد: باید نقشه راه همکاری‌های اقتصادی بین تهران–مسقط هر چه سریع‌تر تهیه شود تا این اراده مسئولان رده بالای دو کشور به یک حرکت و گام بزرگ در ارتقای همه جانبه روابط تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و قدردانی از موضع گیری به موقع سلطنت عمان در مقابل جنایات و نسل کشی مردم مظلوم فلسطین ادامه داد: جنایات جنگی صهیونیست‌ها دل همه مسلمانان و وجدان بیدار بشریت را به درد آورده است اما برخی از مجامع بین‌المللی تاکنون اقدام و عکس‌العمل قابل توجهی در قبال این رژیم جعلی از خود نشان نداده‌اند و امیدواریم این جنایات هر چه زودتر متوقف شود و مسببین آن به سزای اعمال خود برسند.

وزیر تجارت عمان: دیدار رهبر انقلاب و سلطان عمان نشانگر ریشه‌دار بودن روابط دو کشور است

«قیس بن محمد الیوسف» وزیر تجارت، صنعت و توسعه سلطنت عمان نیز در این دیدار تصریح کرد: سفر هیأت‌های بلندپایه سیاسی دو کشور و همچنین دیدار رهبر جمهوری اسلامی ایران و سلطان عمان نشانگر ارادت، علاقه‌مندی و محبت بین دولت و مردم و همچنین عمق استحکام و ریشه‌دار بودن روابط دو کشور است و سلطنت عمان همواره بر گسترش روابط تجاری و اقتصادی با توجه به ارتباطات گسترده سیاسی دو کشور تاکید ویژه ای دارد.

وی با تأکید بر اینکه باید در گسترش روابط تجاری و اقتصادی به دنبال مسیرها و راهکارهای جدید همکاری ایران و عمان باشیم، گفت: در طول دو سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در زمینه‌های استفاده از ارز ملی دو کشور در مبادلات، حل مشکلات گمرکی، پروژه‌های مشترک تجاری، سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و معدنی و حوزه انرژی و میادین مشترک گازی اتخاذ شده است.

محمد الیوسف خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها و حمایت‌های معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران مایه دلگرمی و افزایش تلاش های مقامات ایرانی و عمانی در زمینه گسترش روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار