موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

دیدار فرستاده ویژه پادشاه عمان با محمد مخبر

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با فرستاده ویژه پادشان عمان گفت: روابط تهران و مسقط روابطی بسیار صمیمانه و ممتاز است که باید تلاش کنیم مناسبات تجاری و اقتصادی فیمابین را نیز همپای روابط سیاسی گسترش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز (شنبه) در دیدار «سالم بن ناصر العوفی» فرستاده ویژه پادشاه عمان و وزیر انرژی و معادن این کشور اظهار داشت: به رغم رویکرد مهم و راهبردی مقامات دو کشور برای توسعه مناسبات تجاری فیمابین، هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد که باید با رفع موانع پیش رو به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به اشتراکات فراوان و روابط صمیمانه و دیرینه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان گفت: روابط تهران و مسقط روابطی بسیار صمیمانه و ممتاز است که باید تلاش کنیم مناسبات تجاری و اقتصادی فیمابین را نیز همپای روابط سیاسی گسترش دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور مسائل بانکی را از موانع اصلی بر سر راه توسعه مناسبات تجاری میان دو کشور برشمرد و گفت: پایه و بنیان هر رابطه اقتصادی، مبادلات بانکی است از این رو باید رفع مسائل بانکی را به‌عنوان یک اولویت در دستورکار قرار دهیم.

مخبر همچنین با اشاره به خط هوایی مستقیم تهران – مسقط، ضرورت افزایش پروازهای این مسیر را گامی در جهت تسهیل رفت و آمد تجار و ارتقاء سطح همکاری‌های دو کشور ارزیابی و اظهار امیدواری کرد در دوره پیش رو شاهد عملیاتی شدن و اجرای توافقات بر زمین مانده میان دو کشور باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر صنعت معدن و تجارت کشورمان به‌عنوان رئیس طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان خواست برگزاری جلسات این کمیسیون افزایش پیدا کند و زمینه‌های همکاری مشترک میان دو کشور با برنامه زمان‌بندی دقیق پیگیری شود.

در کوتاه‌ترین زمان موانع پیش روی همکاری‌های اقتصادی تهران و مسقط را حل و فصل می‌کنیم

سالم بن ناصر العوفی فرستاده ویژه پادشاه عمان و وزیر انرژی و معادن این کشور نیز در این دیدار از مأموریت ویژه خود برای پیگیری روند همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های دو کشور در تمامی بخش‌ها از جمله انرژی خبر داد و گفت: به دستور پادشاه عمان باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن مسائل پیش روی توسعه همکاری‌های تهران و مسقط را حل و فصل کنیم.

وی روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در سطح منطقه را روابطی عالی و ممتاز توصیف و خاطرنشان کرد:‌ تلاش جدی ما این است که مناسبات تجاری را به سطح روابط سیاسی و صمیمانه دو کشور برسانیم.

وزیر سرمایه‌گذاری عمان نیز که در این دیدار حضور داشت بر لزوم بسترسازی برای فعال شدن بخش خصوصی و تجار دو کشور تأکید کرد و گفت: باید فرصت و شرایط مطلوبی برای همکاری بخش خصوصی دو کشور فراهم کنیم تا از این طریق همکاری‌های اقتصادی فیمابین ارتقاء پیدا کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار