دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند

سالیوان آخر هفته به سرزمین‌های اشغالی می‌رود

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه یا جمعه به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه خبر دادند که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه یا جمعه به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند.

 

حمایت قاطعانه آمریکا از رژیم صهیونیستی، انتقادات شدیدی را از کاخ سفید به همراه داشته است.

 

طی بیش از دوماه حملات گسترده اسرائیل به باریکه غزه، حدود 18 هزار فلسطینی به خاک و خون کشیده شده و حدود 50 هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. اکثر کشورهای جهان خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه هستند اما آمریکا قاطعانه با آن مخالفت کرده و انگلیس نیز با اسرائیل و واشنگتن همراهی کرده است.

 

بامداد شنبه بود که قطعنامه آتش‌بس فوری در شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد. از 15 عضو شورای امنیت، 13 عضو به آن رای مثبت دادند و انگلیس نیز به آن رای ممتنع داد اما آمریکا با وتوی این قطعنامه، مانع از تصویب آن شد.

 

رژیم صهیونیستی بارها اذعان کرده است که فشارهای بین‌المللی برای توقف جنگ در غزه در حال افزایش است اما اسرائیل به پشتوانه آمریکا، همچنان به حملات گسترده خود به غزه ادامه می‌دهد.

 

آمریکا علاوه بر حمایت از رژیم صهیونیستی در جامعه جهانی، به تامین تسلیحات مورد نیاز این رژیم نیز می‌پردازد.

 

پنتاگون روز گذشته خبر داد که دولت بایدن با استفاده از اختیارات اضطراری، بیش از 14 هزار گلوله تانک برای اسرائیل ارسال کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار