بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

احتمال تصویب قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه در مجمع عمومی سازمان ملل

به دنبال ناکامی شورای امنیت در تصویب قطعنامه، الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک از احتمال تصویب قطعنامه آتش بس فوری در مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، ، شبکه الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک در سازمان ملل از ارائه پیش نویس یک قطعنامه در مجمع عمومی این سازمان در روز سه شنبه خبر داد.

 

منابع دیپلماتیک می‌گویند که پیش نویس این قطعنامه که روز سه شنبه در مجمع عمومی تصویب می‌شود خواستار آتش بس فوری در غزه خواهد شد.

 

این منابع دیپلماتیک همچنین گفته‌اند که پیش نویس قطعنامه ارائه شده به مجمع عمومی خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط گروگان ها نیز میشود.


این قطعنامه همچنین خواستار حمایت از غیرنظامیان در غزه است.


ارائه این قطعنامه در مجمع عمومی بعد از ناکامی شورای امنیت سازمان ملل در تصویب قطعنامه پیشنهادی برای آتش بس در غزه مطرح شده است.


این قطعنامه به دلیل وتوی آمریکا ناکام ماند.


آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل در اقدامی کم سابقه از شورای امنیت انتقاد و تاکید کرد که ناتوانی شورای امنیت در جلوگیری از تداوم جنگ غزه به تضعیف جایگاه این شورا منجر شده است.

 

گوترش در این زیمنه گفت: من از شورای امنیت خواستم برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی فشار بیاورد و درخواست خود را برای اعلام آتش‌بس بشردوستانه تکرار کردم.

 

وی گفت: «متأسفانه، شورای امنیت نتوانست این کار را انجام دهد.»/ فارس

ارسال نظر