جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

کاهش قیمت مرغ از ۲ هفته دیگر

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت که با تدبیر انجام شده در وزارت صمت و تامین به موقع نهاده‌های دامی، از ۲ هفته دیگر شاهد آرامش در بازار مرغ و روند کاهشی قیمت‌ها خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهنام نیک‌منش افزود: مطابق رصد و پایش انجام شده درباره افزایش قیمت مرغ در بازار، مشخص شد مهمترین عامل گرانی عدم توزیع به‌موقع نهاده‌های دامی با قیمت مصوب توسط وزارت صمت است.

 

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران اظهار داشت: مرغداران برای تامین نهاده های دامی به بازار آزاد روی آوردند که این امر منجر به تاثیر زیادی در افزایش قیمت‌ها از زنجیره تولید تا توزیع شد.

 

وی با اشاره به تلاش دست اندرکاران برای کنترل قیمت مرغ در بازار، گفت: قیمت نهاده‌های تامین شده از بازار آزاد تاثیرات خود را بر روی محصول نهایی گذاشته است و تا 2 هفته نمی‌توان قیمت ها را کاهش داد.

 

این مسوول خاطرنشان کرد: همه دست اندرکاران در تلاش هستند با تامین و توزیع به‌هنگام نهاده های دامی با قیمت مصوب و تعیین شده برای مصرف‌کننده، افزایش قیمت‌ها را مهار کرده و روند کاهشی را نیز اعمال کنند.

 

وی درباره استفاده از ابزارهای نظارتی برای کنترل بازار بیان‌داشت: نظارت در سطح بازار و خرده فروشی توسط اتاق اصناف انجام می شود، اما با توجه به روند افزایشی قیمت نهاده ها و همه زنجیره این محصول نمی‌توان قیمت ها را کاهش داد.

 

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران، قیمت هر کیلو مرغ را در بازار بین 90 تا 98 هزار تومان اعلام کرد./ تسنیم

ارسال نظر