وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آغاز به کار ۱۰ بازار میوه‌وتره‌بار در تهران تا پایان آذر

آغاز به کار ۱۰ بازار میوه‌وتره‌بار در تهران تا پایان آذر مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از بهره‌برداری ۱۰ بازار میوه و تره بار در شهر تهران تا پایان ماه جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، ایوب فصاحت در تشریح روند توسعه میادین میوه و تره بار در سطح شهر تهران گفت: از ابتدای این دوره از مدیریت شهری با توجه به همکاری و همراهی شهرداران مناطق درخواست شد که محل‌هایی را برای احداث بازار تره و بار به سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران معرفی کنند.

 

وی افزود: در همین ارتباط نیز برخی از شهرداران مناطق نسبت به معرفی زمین‌های جدید به سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران اقدام کردند و این سازمان نیز پس از بررسی‌های کارشناسی، اقدامات خود را برای ساخت بازارهای جدید آغاز کرد. مجموعا ۲۶۴ بازار میوه و تره بار در سنوات گذشته و در ادوار قبلی مدیریت شهری احداث شده بود که در حال حاضر به ۲۹۷ بازار میوه و تره و بار رسیده است.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: امسال نیز احداث ۴۰ بازار در دستور کار قرار گرفته است و تعداد بازارها به ۳۳۷ بازار خواهد رسید. فصاحت ادامه داد: در برنامه‌ای که سازمان میادین میوه و تره‌بار از ابتدای این دوره از مدیریت شهری به شورا ارائه کرده بود، بر احداث ۱۰۰ بازار در مناطق مختلف پایتخت تاکید شد که در سال اول ( سال ۱۴۰۱)احداث ۳۰ بازار، سال ۱۴۰۲ احداث ۴۰ بازار و سال ۱۴۰۳ نیز احداث ۳۰ بازار اعلام شد.

 

وی اظهار کرد: سال گذشته به دلیل اینکه زمین‌های مورد نظر از سوی شهرداران مناطق دیر معرفی شدند خیلی از آنها با مشکل مواجه شدند و ما نتوانستیم به تمام تعهدات خود عمل کنیم و تنها چند بازار افتتاح شد.

 

فصاحت تأکید کرد: اما امسال ۴۰ بازار مدنظر بهره‌برداری می‌شوند؛ البته تعدادی از این بازارها نیز در طول ماه‌های گذشته به بهره‌برداری رسیده‌اند و ۳۰ بازار دیگر نیز قطعا در سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید و برنامه ما این است آن ۳۰ بازاری که سال ۱۴۰۱ قول داده بودیم را نیز به نتیجه برسانیم؛ به طوری که بین ۲۴ و ۲۵ بازار از سال ۱۴۰۱ باقی مانده بود و بنا داریم بخش قابل توجهی از این بازارها را در سال آتی جبران کنیم. ۱۰ بازار نیز تا پایان ماه جاری بهره‌برداری می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار