رئیس شورای عالی استان‌ها: ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا‌ها هستند-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

رئیس شورای عالی استان‌ها: ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا‌ها هستند

ئیس شورای عالی استان‌ها گفت: هم اکنون ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا‌ها هستند که پشتوانه آنان رای مردم است، در کنار آن نیز ۲۰۰ هزار نفر نیز اعضای علی البدل شورا‌ها هستند که جمعیت عظیمی را شکل می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرویز سروری شامگاه شنبه در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه شورا‌ها تبلور مشارکت مردم هستند، گفت: اندیشه و چشم انداز امام خمینی (ره) این بود که کار را به دست مردم بدهیم.

وی با بیان اینکه شورای عالی استان‌‎ها، دومین پارلمان بزرگ کشور است گفت: تنها پارلمانی که بعد از دولت می‌تواند به دولت و مجلس طرح و لایحه بدهد شورای عالی استان‌هاست و این اختیاری است که هیچ ارگانی ندارد.

این مسوول ادامه داد:، اما استفاده از این اختیارات ملزومات می‌خواهد و نیازمند آن هستیم که اعضای شورای عالی استان‌ها را به این امکانات تجهیز کنیم.

سروری آموزش اعضای شورا را یکی از مسائل مهم پیش روی شورا‌ها عنوان کرد و افزود: در این خصوص ۲ دهم درصد بودجه حاصله از قانون درآمد‌های پایدار برای آموزش شوراها، شهرداران و دهیاران اختصاص یافته است که مفید است.

رئیس شورای عالی استان‌ها یکی از مشکلات اساسی کشور را نبود احزاب مقتدر دانست و عنوان کرد: برخی از این احزاب با انتخابات کرکره بالا و پایین می‌دهند و دائمی نیستند، از این رو در کشور ما کادرسازی توسط احزاب وجود ندارد تا شاهد نمایندگان با تجربه و آموزش دیده و قدرتمند باشیم.

وی اضافه کرد: از این رو باید نمایندگان مردم آموزش ببینند و البته در آینده هم ظرفیت بالقوه‌ای برای اداره کشور و می‌توانند از این تجربیات استفاده کنند.

سروری افزود: طبیعی است آموزش‌های تخصصی باید توام با آموزش‌های دینی باشد و علما و روحانیون باید در این آموزش‌ها نقش داشته باشند و ائمه جمعه هم رهنمود‌های لازم را ارائه کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: تلاش کردیم در آموزش شورا‌ها محدودیت‌های جغرافیایی را حذف کنیم، به همین دلیل سامانه آموزش مجازی شورا‌ها به دلیل گستره وسیع شورا‌ها ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: البته ما محدود به بعد انتخابات نمانده‌ایم، ولی برای قبل ثبت نام شورا‌ها هم دوره‌هایی را طراحی کرده‌ایم. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار