ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید

دفتر آیت‌الله سیستانی در لبنان تعطیل شد

دفتر آیت الله العظمی سیستانی در لبنان از تعطیل شدن فعالیت های این دفتر طی امروز دوشنبه در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر آیت الله العظمی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق در لبنان و همچنین خیریه آل البیت علیهم السلام اعلام کردند که تمام دفاتر و نهادهای وابسته به آنها امروز تعطیل خواهند بود.

 

این اقدام دفتر آیت الله سیستانی در حمایت از ملت فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان مظلوم نوار غزه صورت می‌گیرد.

 

رسانه‌های خبری پیشتر گزارش داده بودند که امروز دوشنبه دنیا شاهد اعتصابی سراسری خواهد بود که فعالان اجتماعی و حقوقدانان و اصحاب رسانه در تمام جهان در اعلام همبستگی با نوار غزه و محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی و رد مواضع واشنگتن در وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برگزار می‌کنند.

 

احتمال می‌رود فروشگاه‌ها و دانشگاه‌ها و مدارس در نتیجه این اعتصاب سراسری تعطیل شوند. جزئیات درخواست‌های مطرح شده بر اساس این اعتصاب عمومی نشان می‌دهد که شرکت کنندگان در آن از خودروهای شخصی استفاده نخواهند کرد و از برخی فعالیت‌های اجتماعی نظیر خرید و استفاده از کارت‌های اعتباری خودداری خواهند نمود.

 

هدف از راه‌اندازی این کمپین افزایش فشار بر دولت‌های حامی رژیم صهیونیستی جهت توقف جنگ در غزه است که تاکنون به شهادت بیش از ۱۸ هزار فلسطینی منجر شده است.

 

سازمان دهندگان این کمپین که فعالان و جمعیت‌های مخالف رژیم صهیونیستی و حامیان غزه هستند، فلج کردن اوضاع اقتصادی در کشورهای مختلف حامی تل آویو را هدف این اعتصاب عنوان کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار