پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان

فرمانده نیروی زمینی ارتش: در سالیان اخیر به دنبال خودکفایی، احیا و بازسازی تجهیزات بودیم

فرمانده نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: نوآوری، خودکفایی، احیا و بازسازی تجهیزات از اقداماتی است که در سالیان اخیر به دنبال آن بودیم و امروز توانسته‌ایم با تکیه بر روحیه الهی و تلاش سخت‌کوشانه برای سومین بار، الحاق خودروهای سنگین و فوق سنگین را در نیروی زمینی ارتش انجام بدهیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آیین الحاق تعداد ۷۵ دستگاه خودرو سنگین و فوق سنگین نزاجا که در فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه سه تهران (شهید یداللهی) برگزار شد، با تأکید بر روند رو به رشد ارتقای تحرک در نیروی زمینی، گفت: ارتقای تحرک، ارتباط مستقیمی با افزایش توان رزمی و تاکتیکی دارد و به همین دلیل، در تمامی یگان‌های خود به دنبال تحقق این مهم هستیم.

وی افزود: امروز نیز نیروی زمینی ارتش با انگیزه بسیار بالا، در مسیر خودکفایی و تحرک قرار دارد و در تمامی مناطق عملیاتی و مأموریت‌های خود به خوبی از این آزمون، سربلند بیرون آمده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: نوآوری، خودکفایی، احیا و بازسازی تجهیزات از اقداماتی است که در سالیان اخیر به دنبال آن بودیم و امروز توانسته‌ایم با تکیه بر روحیه الهی و تلاش سخت‌کوشانه برای سومین بار، الحاق خودروهای سنگین و فوق سنگین را در نیروی زمینی ارتش انجام بدهیم.

امیر سرتیپ حیدری با تأکید بر امنیت پایدار مرزهای کشور، خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش، وظیفه حفظ حراست، حدود و ثغور، امنیت و تمامیت ارضی مرزهای بسیاری از مناطق کشور از جمله شمال‌شرق، غرب، شمال‌غرب، جنوب شرق و جنوب غرب را بر عهده دارد و با تکیه بر توان تجربیات فرماندهان و متخصصان داخلی، امنیت پایداری را در مرزهای کشور به وجود آورده است.

گفتنی است، در حاشیه این مراسم با حضور امیر سرتیپ حیدری هتل خوش رکابان ولایت نزاجا، طرح گازرسانی آمادگاه آبیک قزوین و چند طرح عمرانی و رفاهی فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه ۳ شهید یدالهی نزاجا افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار