ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش

قاتل جوان پاساژ پارسیان شهریار قصاص شد

: پسر جوان که با همدستی ۲ برادرش در درگیری خونین پاساژ پارسیان شهریار دست به قتل زده بود صبح چهارشنبه در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسیدگی به این پرونده از ۱۰ فروردین ماه سال ۸۸ به دنبال وقوع جنایتی هولناک مقابل پاساژی در شهریار آغاز شد. رهگذرانی که از مقابل پاساژ پارسیان عبور می‌کردند با ۳ برادر قمه به دست روبه رو شدند که به سوی پسر جوانی به نام کامران حمله کردند و با قمه به جان او افتادند. آن‌ها قبل از اینکه رهگذران فرصت کنند با پلیس تماس بگیرند پا به فرار گذاشتند.

کامران به بیمارستان منتقل شد، اما ساعتی بعد به خاطر شدت جراحات جان سپرد. دوربین مداربسته مقابل پاساژ نشان می‌داد ۳ برادر به نام‌های مجید، معین و مبین، که از دوستان کامران بودند وی را به کام مرگ کشانده اند.

بازداشت عاملان قتل مقابل پاساژ در شهریار

پلیس به ردیابی ۳ برادر پرداخت، اما در یافت آن‌ها پس از جنایت به محل نامعلومی گریخته اند. ۵ ماه از جنایت گذشته بود که پلیس رد ۳ برادر را در کوه‌های آوج یافت و آن‌ها را بازداشت کرد. آن‌ها به درگیری قبلی با کامران و قتل وی اعتراف کردند.

۳ برادر به اتهام مشارکت در قتل در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند. در آن جلسه اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کردند. سپس ۳ برادر به حمله خونین به قربانی اعتراف کردند و به تشریح ماجرا پرداختند.

به این ترتیب قضات دادگاه، ۳ برادر را به قصاص محکوم کردند. مدتی از صدور حکم قصاص نگذشته بود که مادر کامران اعلام کرد کامران با برادر بزرگتر آن‌ها به نام مجید درگیر بوده و عامل اصلی جنایت مجید است. زن سالخورده از دو برادر کوچک گذشت کرد. به این ترتیب معین و مبین پس از گذراندن دوره محکومیت شان از زندان آزاد شدند و حکم قصاص مجید در دیوان عالی کشور تایید خورد و قطعی شد.

اعدام در زندان

۱۴ سال پس از جنایت مجید که در لیست اعدامی‌ها قرار داشت در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد. / رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار