آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

قاتل جوان پاساژ پارسیان شهریار قصاص شد

: پسر جوان که با همدستی ۲ برادرش در درگیری خونین پاساژ پارسیان شهریار دست به قتل زده بود صبح چهارشنبه در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسیدگی به این پرونده از ۱۰ فروردین ماه سال ۸۸ به دنبال وقوع جنایتی هولناک مقابل پاساژی در شهریار آغاز شد. رهگذرانی که از مقابل پاساژ پارسیان عبور می‌کردند با ۳ برادر قمه به دست روبه رو شدند که به سوی پسر جوانی به نام کامران حمله کردند و با قمه به جان او افتادند. آن‌ها قبل از اینکه رهگذران فرصت کنند با پلیس تماس بگیرند پا به فرار گذاشتند.

کامران به بیمارستان منتقل شد، اما ساعتی بعد به خاطر شدت جراحات جان سپرد. دوربین مداربسته مقابل پاساژ نشان می‌داد ۳ برادر به نام‌های مجید، معین و مبین، که از دوستان کامران بودند وی را به کام مرگ کشانده اند.

بازداشت عاملان قتل مقابل پاساژ در شهریار

پلیس به ردیابی ۳ برادر پرداخت، اما در یافت آن‌ها پس از جنایت به محل نامعلومی گریخته اند. ۵ ماه از جنایت گذشته بود که پلیس رد ۳ برادر را در کوه‌های آوج یافت و آن‌ها را بازداشت کرد. آن‌ها به درگیری قبلی با کامران و قتل وی اعتراف کردند.

۳ برادر به اتهام مشارکت در قتل در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند. در آن جلسه اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کردند. سپس ۳ برادر به حمله خونین به قربانی اعتراف کردند و به تشریح ماجرا پرداختند.

به این ترتیب قضات دادگاه، ۳ برادر را به قصاص محکوم کردند. مدتی از صدور حکم قصاص نگذشته بود که مادر کامران اعلام کرد کامران با برادر بزرگتر آن‌ها به نام مجید درگیر بوده و عامل اصلی جنایت مجید است. زن سالخورده از دو برادر کوچک گذشت کرد. به این ترتیب معین و مبین پس از گذراندن دوره محکومیت شان از زندان آزاد شدند و حکم قصاص مجید در دیوان عالی کشور تایید خورد و قطعی شد.

اعدام در زندان

۱۴ سال پس از جنایت مجید که در لیست اعدامی‌ها قرار داشت در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد. / رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار