ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

دهقان: سکوهای نفتی ایرانی در عسلویه نماد شکست تحریم‌هاست

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت ایران است، گفت: سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در منطقه عسلویه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد دهقان معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نشست شورای معاونان معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به سفر اخیر خود به عسلویه و بازدید از پیشرفت طرح‌های عظیم منطقه پارس‌جنوبی، گفت: عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی است، سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در این منطقه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده و در حال بهره‌برداری است، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.

 

وی با تأکید بر اینکه بار سنگین اداره تأسیسات موجود در عسلویه زیر سایه تحریم‌های ظالمانه بر دوش کارکنان صنعت نفت است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سفری که به عسلویه داشتند، ثروت اصلی این منطقه را نه نفت و گاز، بلکه نیروی انسانی توانمند فعال در آن دانستند که بدون حضور شرکت‌ها و کارشناسان خارجی توانسته‌اند این صنعت را اداره کنند.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تأکید کرد: سرمایه‌گذاری نزدیک به ۹۰ میلیارد دلاری در دو دهه گذشته در این حوزه، حاصل ابتکار رهبر معظم انقلاب در ایجاد صندوق توسعه ملی است.

 

دهقان در پایان با تقدیر از اقدامات وزارت نفت در اجرای طرح کاهش گازسوزی در ۱۲ پالایشگاه پارس جنوبی، گفت: با تکمیل این طرح، انتشار سالانه هزاران تن دی‌اکسید گوگرد کاهش خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر