جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

دهقان: سکوهای نفتی ایرانی در عسلویه نماد شکست تحریم‌هاست

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت ایران است، گفت: سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در منطقه عسلویه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد دهقان معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نشست شورای معاونان معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به سفر اخیر خود به عسلویه و بازدید از پیشرفت طرح‌های عظیم منطقه پارس‌جنوبی، گفت: عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی است، سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در این منطقه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده و در حال بهره‌برداری است، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.

 

وی با تأکید بر اینکه بار سنگین اداره تأسیسات موجود در عسلویه زیر سایه تحریم‌های ظالمانه بر دوش کارکنان صنعت نفت است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سفری که به عسلویه داشتند، ثروت اصلی این منطقه را نه نفت و گاز، بلکه نیروی انسانی توانمند فعال در آن دانستند که بدون حضور شرکت‌ها و کارشناسان خارجی توانسته‌اند این صنعت را اداره کنند.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تأکید کرد: سرمایه‌گذاری نزدیک به ۹۰ میلیارد دلاری در دو دهه گذشته در این حوزه، حاصل ابتکار رهبر معظم انقلاب در ایجاد صندوق توسعه ملی است.

 

دهقان در پایان با تقدیر از اقدامات وزارت نفت در اجرای طرح کاهش گازسوزی در ۱۲ پالایشگاه پارس جنوبی، گفت: با تکمیل این طرح، انتشار سالانه هزاران تن دی‌اکسید گوگرد کاهش خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار