قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

از هر ۳ کودک افغان یک نفر با بحران گرسنگی مواجه است

سازمان بین‌المللی «نجات کودکان» اعلام کرد از هر سه کودک در افغانستان یک نفر با بحران گرسنگی مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بین المللی نجات کودکان در گزارشی اظهارداشت حدود ۸ میلیون کودک افغان در سال ۲۰۲۴ با بحران گرسنگی مواجه خواهند شد.

این سازمان افزود جامعه جهانی باید فورا کمک‌های بشردوستانه را در زمستان برای نجات جان افراد در افغانستان افزایش دهد.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از یک‌سوم جمعیت افغانستان تا قبل از ماه مارس سال ۲۰۲۴ ناامنی غذایی حاد را تجربه می‌کنند.

سازمان بین المللی نجات کودکان نیز در این گزارش اعلام کرد حدود ۷.۸ میلیون کودک تا قبل از ماه مارس سال آینده میلادی نیز با ناامنی غذایی حاد روبرو می‌شوند.

«ارشد مالک» رئیس سازمان بین المللی نجات کودکان در افغانستان گفت: گرسنگی همراه با هوای بسیار سرد در بخش‌های وسیعی از افغانستان عامل «وضعیت خطرناک برای کودکان» است.

مالک بر تامین نیاز‌های غذایی این کودکان آسیب‌پذیر تاکید کرده و گفته که کمبود بودجه کمک‌های غذایی زندگی کودکان را به خطر می‌اندازد.

رئیس سازمان نجات کودکان تاکید کرد علاوه بر رفع نیاز‌های اساسی کودکان، بر حل ریشه‌ای عوامل بحران که شامل خشکسالی، بی‌ثباتی اقتصادی، کمبود مشاغل و قیمت روزافزون مواد غذایی است نیز باید رسیدگی شود.

در گزارش سازمان نجات کودکان، اخراج چندین هزار پناهجوی افغان نیز بر مشکلات افزوده است. / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار