واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

از هر ۳ کودک افغان یک نفر با بحران گرسنگی مواجه است

سازمان بین‌المللی «نجات کودکان» اعلام کرد از هر سه کودک در افغانستان یک نفر با بحران گرسنگی مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بین المللی نجات کودکان در گزارشی اظهارداشت حدود ۸ میلیون کودک افغان در سال ۲۰۲۴ با بحران گرسنگی مواجه خواهند شد.

این سازمان افزود جامعه جهانی باید فورا کمک‌های بشردوستانه را در زمستان برای نجات جان افراد در افغانستان افزایش دهد.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از یک‌سوم جمعیت افغانستان تا قبل از ماه مارس سال ۲۰۲۴ ناامنی غذایی حاد را تجربه می‌کنند.

سازمان بین المللی نجات کودکان نیز در این گزارش اعلام کرد حدود ۷.۸ میلیون کودک تا قبل از ماه مارس سال آینده میلادی نیز با ناامنی غذایی حاد روبرو می‌شوند.

«ارشد مالک» رئیس سازمان بین المللی نجات کودکان در افغانستان گفت: گرسنگی همراه با هوای بسیار سرد در بخش‌های وسیعی از افغانستان عامل «وضعیت خطرناک برای کودکان» است.

مالک بر تامین نیاز‌های غذایی این کودکان آسیب‌پذیر تاکید کرده و گفته که کمبود بودجه کمک‌های غذایی زندگی کودکان را به خطر می‌اندازد.

رئیس سازمان نجات کودکان تاکید کرد علاوه بر رفع نیاز‌های اساسی کودکان، بر حل ریشه‌ای عوامل بحران که شامل خشکسالی، بی‌ثباتی اقتصادی، کمبود مشاغل و قیمت روزافزون مواد غذایی است نیز باید رسیدگی شود.

در گزارش سازمان نجات کودکان، اخراج چندین هزار پناهجوی افغان نیز بر مشکلات افزوده است. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار