سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

فردا شنبه در سیستان و بلوچستان عزای عمومی اعلام شد

فردا شنبه در سیستان و بلوچستان عزای عمومی اعلام شد نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و استاندار در پیامی مشترک روز شنبه ۲۵ آذرماه در این استان را در پی شهادت ۱۱ نفر از کاکنان فراجا در راسک را عزای عمومی اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پیام تسلیت آیت‌الله مصطفی محامی و محمد کرمی که روز جمعه به ایرنا نمابر شده آمده است: بی‌شک شهادت هنر مردان خداست و مردان سبز پوش و بی ادعای نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان همیشه و در همه حال پاسدار آرامش و امنیت استان هستند.

امروز شهادت نیرو‌های جان بر کف انتظامی شهرستان راسک به دست تروریست‌هایی کوردل و وابسته ایادی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اسرائیل جنایتکار رقم خورد که پیشرفت و توسعه استان و وحدت مردم مسلمان را برنمی‌تابند و منافع آن‌ها در آشوب و ناامنی استان است، تا با سلب آرامش مردم به اهداف پلید خود دست یابند.

این پیام می‌افزاید: اینجانبان ضمن اعلام یک روز عزای عمومی در سیستان و بلوچستان با تاکید بر پیگیری کامل تا دستگیری و اِعمال اشد مجازات عوامل این عملیات ناجوانمردانه تروریستی از سوی مراجع قانونی، شهادت مظلومانه این دلاورمردان عرصه حفظ امنیت را به محضر حضرت، ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده‌های معظم و داغدیده ایشان، نیرو‌های جان بر کف نظامی، انتظامی، امنیتی و مردم شهید پرور سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت عرض کرده و برای مجروحین سلامتی و شفای عاجل، برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل و برای شهیدان والامقام علو درجات را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

نیمه شب پنجشنبه - ۲۳ آذرماه - در پی حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان ۱۱ نفر از نیرو‌های پلیس شهید شدند و در مقابل تعدادی از تروریست‌ها نیز به هلاکت رسیدند؛ یک نفر از این تروریست‌ها نیز دستگیر شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار