کشت و فرآوری توتون / کاری طاقت فرسا در تمام فصول زراعی + تصاویر-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

کشت و فرآوری توتون / کاری طاقت فرسا در تمام فصول زراعی + تصاویر

کشت و فرآوری گیاه توتون یکی از پرکارترین و سخت‌ترین فعالیت‌های کشاورزی است و کشتکاران در تمام فصل‌های زراعی مستقیم و غیر مستقیم درگیر آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشت و فرآوری گیاه توتون یکی از پرکارترین و سخت‌ترین فعالیت‌های کشاورزی است و کشتکاران در تمام فصل‌های زراعی مستقیم و غیر مستقیم درگیر آن هستند.

روستای «تاشته» از توابع مینودشت استان گلستان از جمله مناطقی است که توتون در آن کشت و فرآوری می‌شود.

گیاه توتون در این منطقه از طریق نشاء کاری کشت شده و نیاز به تهیه خزانه دارد. تهیه خزانه از اواخر فروردین انجام می‌شود و بعد از رشد و ریشه زنی نشا‌ها به زمین اصلی انتقال داده و تک تک در جوی‌ها کشت می‌شود.

در فصل رشد چند مرتبه تیشه زنی و وجین علف‌های هرز انجام و گیاه در زمین مستقر و همچنین کنترل آفات و بیماری‌ها نیز در همین مرحله به صورت شیمیایی توسط کشتکاران انجام می‌شود.

پس از تغییر رنگ و تشخیص کیفیت برگ‌ها به صورت دوره‌ای جمع آوری و در گرمخانه (آتشخانه) با اصول خاصی خشک و انبار می‌شود.

بعد از جمع آوری تمام مزرعه برگ‌های خشک شده برای جلوگیری از پودر شدن و برای انجام درجه و دسته بندی (بخچه) در نمخانه قرار داره و پس از چند روز درجه بندی شده و پس از کدگذاری (طبق بارنامه دخانیات) برای فروش به کارخانه‌های دخانیات آماده می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر