کشت و فرآوری توتون / کاری طاقت فرسا در تمام فصول زراعی + تصاویر-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

کشت و فرآوری توتون / کاری طاقت فرسا در تمام فصول زراعی + تصاویر

کشت و فرآوری گیاه توتون یکی از پرکارترین و سخت‌ترین فعالیت‌های کشاورزی است و کشتکاران در تمام فصل‌های زراعی مستقیم و غیر مستقیم درگیر آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشت و فرآوری گیاه توتون یکی از پرکارترین و سخت‌ترین فعالیت‌های کشاورزی است و کشتکاران در تمام فصل‌های زراعی مستقیم و غیر مستقیم درگیر آن هستند.

روستای «تاشته» از توابع مینودشت استان گلستان از جمله مناطقی است که توتون در آن کشت و فرآوری می‌شود.

گیاه توتون در این منطقه از طریق نشاء کاری کشت شده و نیاز به تهیه خزانه دارد. تهیه خزانه از اواخر فروردین انجام می‌شود و بعد از رشد و ریشه زنی نشا‌ها به زمین اصلی انتقال داده و تک تک در جوی‌ها کشت می‌شود.

در فصل رشد چند مرتبه تیشه زنی و وجین علف‌های هرز انجام و گیاه در زمین مستقر و همچنین کنترل آفات و بیماری‌ها نیز در همین مرحله به صورت شیمیایی توسط کشتکاران انجام می‌شود.

پس از تغییر رنگ و تشخیص کیفیت برگ‌ها به صورت دوره‌ای جمع آوری و در گرمخانه (آتشخانه) با اصول خاصی خشک و انبار می‌شود.

بعد از جمع آوری تمام مزرعه برگ‌های خشک شده برای جلوگیری از پودر شدن و برای انجام درجه و دسته بندی (بخچه) در نمخانه قرار داره و پس از چند روز درجه بندی شده و پس از کدگذاری (طبق بارنامه دخانیات) برای فروش به کارخانه‌های دخانیات آماده می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر