سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

عضو کمیسیون تلفیق بودجه:بودجه ۱۴۰۳ واقع‌گرایانه است

عضو کمیسیون تلفیق بودجه:بودجه ۱۴۰۳ واقع‌گرایانه است عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس با اشاره به افزایش ۴۲ درصدی درآمدهای بودجه به ویژه در بخش مالیاتی، گفت: دولت از محل ایجاد مؤدیان جدید مالیاتی این درآمدها را محقق خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم آبادی گفت: لایحه بودجه ۱۴۰۳ دارای رویکرد واقع گرایانه است و دولت با توجه به تجربیاتش از بودجه های قبلی بنای کار را بر این گذاشته تا بودجه را واقعی ببندد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: به عنوان مثال در حوزه درآمدهای نفتی ما شاهد کاهش اتکای بودجه به درآمدهای این بخش هستیم تا کسری بودجه در این بخش اتفاق نیفتد.

وی افزود: از سوی دیگر دولت سعی کرده منابع بودجه ای خود برای امور جاری را از محل افزایش درآمدهای مالیاتی محقق کند که از محل ایجاد مؤدیان جدید مالیاتی این کار انجام می‌شود.

محبی نجم آبادی خاطرنشان کرد: گزارشهای ارائه شده توسط دولت از این امر حکایت دارد که دولت خواهد توانست افزایش ۴۲ درصدی درآمدهای خود را که عموما از محل افزایش درآمدهای مالیاتی است، محقق کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: دولت در دو سال گذشته دو میلیون و ۵۰۰ هزار مؤدی جدید مالیاتی را شناسایی کرده‌ایم و شاهد افزایش درآمدهای دولت در این حوزه بوده ایم.

وی افزود: همچنین دولت تنها بندهای درآمدی و هزینه ای را در لایحه آورده و بندهایی که شامل احکام قانونی هستند در لایحه جداگانه ارائه می شود و همین مسأله باعث می شود کار تصویب بودجه در مجلس سریع‌تر انجام شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار