توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

گزارش کمیسیون تلفیق: وابستگی بودجه به منابع نفتی ۲۴ درصد کاهش یافته است

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گزارش این کمیسیون درباره لایحه بودجه ۱۴۰۳ را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1403 در نشست علنی امروز (سه شنبه، 21 آذرماه) مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون را به شرح زیر قرائت کرد:

 

بخش اول- اعداد و ارقام کلان لایحه

لایحه بودجه سال 1403 کل کشور به عنوان اولین بودجه پس از تغییر قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و اولین بودجه قانون برنامه هفتم توسعه، تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است. منابع عمومی در لایحه تقدیمی با رشد هیجده درصدی (%18) نسبت به قانون بودجه سال 1402 به عدد دو هزار و چهارصد و شصت و دو هزار میلیارد تومان بالغ شده است.

در بخش منابع، بیشترین افزایش مربوط به درآمدهای مالیاتی و گمرکی با چهل درصد (%40) رشد بوده و وابستگی بودجه به منابع نفتی بیست و چهار درصد (%24) کاهش یافته است؛ البته این موضوع بدون در نظر گرفتن منابع هدفمندی است که عمدتاً از محل فراورده های نفتی و گازی تأمین می شود. همچنین سهم واگذاری های مالی در لایحه بودجه 1403 از منابع عمومی دولت سیزده درصد (%13) و معادل سیصد و نوزده هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که نسبت به رقم مصوب قانون بودجه سال 1402 هشت درصد (%8) رشد داشته است.

 

در بخش مصارف، اعتبارات هزینه ای که هفتاد و سه درصد (%73) کل مصارف را تشکیل می دهد با رشد نوزده درصد (%19) مواجه بوده و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای نسبت به قانون بودجه 1402 تقریباً ثابت مانده که البته با توجه به احتمال عدم تحقق بخشی از اعتبارات سال جاری در این قسمت به نظر می رسد اعتبارات در نظر گرفته برای سال 1403 نسبت به پیش بینی عملکرد سال جاری در مجموع با رشد همراه باشد. در بخش مصارف بیشترین رشد متعلق به تملک دارایی های مالی با چهل و دو درصد (%42) رشد است که عمده این مبلغ مربوط به بازپرداخت اصل اوراق مالی سال های گذشته است.

 

منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه تقدیمی بالغ بر هفتصد و پنجاه و نه هزار میلیارد تومان است که نسبت به منابع و مصارف هدفمندی در قانون بودجه 1402 حدود پانزده درصد (%15) رشد را نشان می دهد.

 

لایحه بودجه 1403 در این بخش فاقد جزئیات ارقام منابع و مصارف بوده و صرفاً رقم سرجمع منابع و مصارف ارائه شده است.

متن کامل گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور را در     بخوانید./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار