ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ترس از بیماری، احتمال مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

ابتلا به هیپوکندری شدید می‌تواند ساعت‌ها نگرانی بیهوده را به همراه داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که می‌تواند عمر را نیز کوتاه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر. تحقیقات جدید سوئدی نشان داد افرادی که ترس بیش از حد از بیماری‌های جدی دارند زودتر از افرادی که دائماً نگران سلامتی خود نیستند می‌میرند.

 

هیپوکندریازیس که امروزه اختلال اضطراب ابتلاء به بیماری نامیده می‌شود، یک بیماری نادر است که در آن افراد نمی‌توانند با وجود معاینات و آزمایشات آزمایشگاهی عادی ترس خود را از بین ببرند. برخی ممکن است به طور مکرر پزشک خود را تغییر دهند، در حالی که برخی دیگر از مراقبت‌های پزشکی اجتناب می‌کنند.

 

«دیوید ماتایکس کولز»، محقق ارشد از مؤسسه کارولینسکا در سوئد، گفت: «ما داده‌های هزاران نفر را در طول ۲۴ سال بررسی کردیم. در میان افرادی که این اختلال را داشتند، خطر مرگ بر اثر خودکشی چهار برابر بیشتر از همسالان آنها بود که این بیماری را نداشتند.»

 

نرخ کلی مرگ و میر نیز در افراد مبتلا به هیپوکندریازیس بالاتر بود، ۸.۵ در مقابل ۵.۵ در هر ۱۰۰۰ نفر در سال. افراد مبتلا به این عارضه زودتر از افراد بدون این اختلال، یعنی میانگین سنی ۷۰ در مقابل ۷۵ سال، فوت کردند. خطر مرگ ناشی از بیماری‌های گردش خون و تنفسی نیز بیشتر بود. تنها استثنا قاعده سرطان بود.

 

کولز خاطرنشان کرد: «اما گفتن به بیمارانی که این عارضه را دارند می‌تواند سخت باشد، زیرا آنها احساس می‌کنند که متهم به توهم بیماری هستند.»/ مهر

ارسال نظر