آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴

ترس از بیماری، احتمال مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

ابتلا به هیپوکندری شدید می‌تواند ساعت‌ها نگرانی بیهوده را به همراه داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که می‌تواند عمر را نیز کوتاه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر. تحقیقات جدید سوئدی نشان داد افرادی که ترس بیش از حد از بیماری‌های جدی دارند زودتر از افرادی که دائماً نگران سلامتی خود نیستند می‌میرند.

 

هیپوکندریازیس که امروزه اختلال اضطراب ابتلاء به بیماری نامیده می‌شود، یک بیماری نادر است که در آن افراد نمی‌توانند با وجود معاینات و آزمایشات آزمایشگاهی عادی ترس خود را از بین ببرند. برخی ممکن است به طور مکرر پزشک خود را تغییر دهند، در حالی که برخی دیگر از مراقبت‌های پزشکی اجتناب می‌کنند.

 

«دیوید ماتایکس کولز»، محقق ارشد از مؤسسه کارولینسکا در سوئد، گفت: «ما داده‌های هزاران نفر را در طول ۲۴ سال بررسی کردیم. در میان افرادی که این اختلال را داشتند، خطر مرگ بر اثر خودکشی چهار برابر بیشتر از همسالان آنها بود که این بیماری را نداشتند.»

 

نرخ کلی مرگ و میر نیز در افراد مبتلا به هیپوکندریازیس بالاتر بود، ۸.۵ در مقابل ۵.۵ در هر ۱۰۰۰ نفر در سال. افراد مبتلا به این عارضه زودتر از افراد بدون این اختلال، یعنی میانگین سنی ۷۰ در مقابل ۷۵ سال، فوت کردند. خطر مرگ ناشی از بیماری‌های گردش خون و تنفسی نیز بیشتر بود. تنها استثنا قاعده سرطان بود.

 

کولز خاطرنشان کرد: «اما گفتن به بیمارانی که این عارضه را دارند می‌تواند سخت باشد، زیرا آنها احساس می‌کنند که متهم به توهم بیماری هستند.»/ مهر

ارسال نظر