واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

دست رد دوباره پارلمان انگلیس بر سینه جانسون

مجلس عوام انگلیس بامداد سه‌شنبه درخواست نخست‌وزیر این کشور برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پارلمان انگلیس بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) شکست دیگری را به «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس تحمیل کرد و دومین درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.

 

جانسون گفته برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی ایجاد شده بر سر «برگزیت» (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) قصد دارد ماه آینده در این کشور انتخابات زودهنگام برگزار کند.

 

جانسون که تنها چند هفته است سکان دولت را در انگلیس به دست گرفته، بر عدم عقب‌نشینی در برابر اتحادیه اروپا تأکید کرده و گفته حاضر است بمیرد، اما ضرب‌الاجل خروج از اتحادیه را به تعویق نیاندازد.

 

در مقابل، اکثریت نمایندگان پارلمان، از جمله ده‌ها نفر از هم‌حزبی‌های جانسون به طرحی رأی مثبت داده‌اند که عملا او را بر سر دو راهی توافق با اتحادیه اروپا یا تعویق ضرب‌الاجل قرار داده است.

 

آخرین امید جانسون به خروج از این دو راهی، رأی‌گیری امشب مجلس عوام برای تصمیم‌گیری در مورد برگزاری زودهنگام بود. او امیدوار بود نمایندگان با برگزاری انتخابات زودهنگام موافقت کنند تا سپس پارلمانی تازه تشکیل شده و با خروج بدون توافق موافقت کند.

 

اما در رأی‌گیری جدید نمایندگان حزب کارگر و سایر احزاب مخالف از درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت نکردند. موافقت پارلمان با این درخواست نیازمند رأی موافق دو سوم اعضای مجلس عوام بود.

 

به این ترتیب، موافقت با درخواست جانسون نیازمند ۴۳۴ رأی از میان ۶۵۰ کرسی مجلس عوام بود اما تنها ۲۹۳ قانونگذار از درخواست بوریس جانسون حمایت کردند.

 

این دومین بار در هفته جاری است که قانونگذاران انگلیس با درخواست دولت این کشور جهت برگزاری انتخابات زودهنگام از طریق برگزاری انتخابات مخالفت می‌کنند. پارلمان انگلیس بعد از این رأی‌گیری تا ۱۴ اکتبر معلق خواهد شد.

 

به نظر می‌رسد کنترل روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از دستان جانسون خارج شده و او در صورت عدم موفقیت در توافق با اتحادیه اروپا باید به تمدید ضرب‌الاجل خروج فکر کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار