دست رد دوباره پارلمان انگلیس بر سینه جانسون-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

دست رد دوباره پارلمان انگلیس بر سینه جانسون

مجلس عوام انگلیس بامداد سه‌شنبه درخواست نخست‌وزیر این کشور برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پارلمان انگلیس بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) شکست دیگری را به «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس تحمیل کرد و دومین درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.

 

جانسون گفته برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی ایجاد شده بر سر «برگزیت» (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) قصد دارد ماه آینده در این کشور انتخابات زودهنگام برگزار کند.

 

جانسون که تنها چند هفته است سکان دولت را در انگلیس به دست گرفته، بر عدم عقب‌نشینی در برابر اتحادیه اروپا تأکید کرده و گفته حاضر است بمیرد، اما ضرب‌الاجل خروج از اتحادیه را به تعویق نیاندازد.

 

در مقابل، اکثریت نمایندگان پارلمان، از جمله ده‌ها نفر از هم‌حزبی‌های جانسون به طرحی رأی مثبت داده‌اند که عملا او را بر سر دو راهی توافق با اتحادیه اروپا یا تعویق ضرب‌الاجل قرار داده است.

 

آخرین امید جانسون به خروج از این دو راهی، رأی‌گیری امشب مجلس عوام برای تصمیم‌گیری در مورد برگزاری زودهنگام بود. او امیدوار بود نمایندگان با برگزاری انتخابات زودهنگام موافقت کنند تا سپس پارلمانی تازه تشکیل شده و با خروج بدون توافق موافقت کند.

 

اما در رأی‌گیری جدید نمایندگان حزب کارگر و سایر احزاب مخالف از درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت نکردند. موافقت پارلمان با این درخواست نیازمند رأی موافق دو سوم اعضای مجلس عوام بود.

 

به این ترتیب، موافقت با درخواست جانسون نیازمند ۴۳۴ رأی از میان ۶۵۰ کرسی مجلس عوام بود اما تنها ۲۹۳ قانونگذار از درخواست بوریس جانسون حمایت کردند.

 

این دومین بار در هفته جاری است که قانونگذاران انگلیس با درخواست دولت این کشور جهت برگزاری انتخابات زودهنگام از طریق برگزاری انتخابات مخالفت می‌کنند. پارلمان انگلیس بعد از این رأی‌گیری تا ۱۴ اکتبر معلق خواهد شد.

 

به نظر می‌رسد کنترل روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از دستان جانسون خارج شده و او در صورت عدم موفقیت در توافق با اتحادیه اروپا باید به تمدید ضرب‌الاجل خروج فکر کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار