حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان سفر دو روزه به کوبا بار دیگر گفت که این اتحادیه، اعمال فراسرزمینی تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را اقدامی غیرقانونی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در سفر به هاوانا پایتخت کوبا، بر مخالفت اتحادیه اروپا با تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا تأکید کرد.

 

با گذشت پنج ماه از اعلام تصمیم آمریکا برای انجام اقدامات حقوقی جدید علیه کوبا و شرکت‌های همکار با این کشور، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در پایان سفر خود به کوبا گفت: «اتحادیه اروپا به طور مستمر موضع خود را درباره غیرقانونی دانستن اعمال فراسرزمینی قوانین (تحریم‌های) آمریکا اعلام کرده است. ما این موضع را به صورت شفاف طی ماه‌ها و سال‌ها به دولت ایالات متحده بیان کردیم».

 

موگرینی افزود: «ما حالا در حال اعمال تدابیر اتحادیه اروپا به منظور حفاظت موثر از سرمایه‌گذاری‌های اروپایی و حضور اقتصادی در کوبا هستیم».

 

وی دیدارهای با مقام‌های کوبایی و تجار اروپایی حاضر در کوبا را «بسیار مفید و مهم» خواند و از رایزنی‌ با آنها درباره «قوانین مسدودساز» اتحادیه اروپا خبر داد؛ قوانینی که به گفته او از تجارت شرکت‌ها و بازرگانان اروپایی در کوبا علیرغم تهدیدها و فشارهای آمریکا اطمینان حاصل می‌کند.

 

اظهارات موگرینی درباره حفاظت اتحادیه اروپا از تجارت با کوبا با استفاده از قوانین مسدودساز در حالی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های اروپایی پیشتر درباره توسل به این قوانین به منظور مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران هم سخن گفته بودند اما در عرصه عمل فشارهای آمریکا به اروپایی‌ها سبب شده که آنها خرید نفت ایران را متوقف کنند و شرکت‌های بزرگ اروپایی هم بازار ایران را ترک کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار