پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان سفر دو روزه به کوبا بار دیگر گفت که این اتحادیه، اعمال فراسرزمینی تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را اقدامی غیرقانونی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در سفر به هاوانا پایتخت کوبا، بر مخالفت اتحادیه اروپا با تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا تأکید کرد.

 

با گذشت پنج ماه از اعلام تصمیم آمریکا برای انجام اقدامات حقوقی جدید علیه کوبا و شرکت‌های همکار با این کشور، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در پایان سفر خود به کوبا گفت: «اتحادیه اروپا به طور مستمر موضع خود را درباره غیرقانونی دانستن اعمال فراسرزمینی قوانین (تحریم‌های) آمریکا اعلام کرده است. ما این موضع را به صورت شفاف طی ماه‌ها و سال‌ها به دولت ایالات متحده بیان کردیم».

 

موگرینی افزود: «ما حالا در حال اعمال تدابیر اتحادیه اروپا به منظور حفاظت موثر از سرمایه‌گذاری‌های اروپایی و حضور اقتصادی در کوبا هستیم».

 

وی دیدارهای با مقام‌های کوبایی و تجار اروپایی حاضر در کوبا را «بسیار مفید و مهم» خواند و از رایزنی‌ با آنها درباره «قوانین مسدودساز» اتحادیه اروپا خبر داد؛ قوانینی که به گفته او از تجارت شرکت‌ها و بازرگانان اروپایی در کوبا علیرغم تهدیدها و فشارهای آمریکا اطمینان حاصل می‌کند.

 

اظهارات موگرینی درباره حفاظت اتحادیه اروپا از تجارت با کوبا با استفاده از قوانین مسدودساز در حالی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های اروپایی پیشتر درباره توسل به این قوانین به منظور مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران هم سخن گفته بودند اما در عرصه عمل فشارهای آمریکا به اروپایی‌ها سبب شده که آنها خرید نفت ایران را متوقف کنند و شرکت‌های بزرگ اروپایی هم بازار ایران را ترک کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار