ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه تصاویری از زنده به گور کردن مجروحان بیمارستان «کمال عدوان» منتشر کرد +عکس

سخنگوی وزارت امور خارجه تصاویری از زنده به گور کردن مجروحان بیمارستان «کمال عدوان» منتشر کرد +عکس سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار تصاویری از تخریب بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی عنوان کرد: تصاویر منتشر شده در پی عقب نشینی نظامیان رژیم صهیونیستی از بیمارستان کمال عدوان نشان می‌دهد که تعدادی از مجروحان توسط بولدوزر در محوطه بیمارستان زنده به گور شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: چهره واقعی و خوی ضدبشری رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه بیش از هر زمان دیگری نمایان شده است.

وی ادامه داد: پس از کشتار صد‌ها فلسطینی و اقدام صهیونیست‌ها در ممانعت از انتقال پیکر آن‌ها به بیرون، محوطه بیمارستان «شفا» در غزه به گور جمعی تبدیل شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصاویری از زنده به گور کردن مجروحان بیمارستان «کمال عدوان» منتشر کرد

کنعانی با انتشار تصاویری از تخریب بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی عنوان کرد: تصاویر منتشر شده پس از عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از «بیمارستان کمال عدوان»، نشان می‌دهد که برخی بیماران و مجروحان در محوطه بیمارستان توسط بلدوزر‌ها زنده به گور شده‌اند. تحقیقات بین المللی در مورد این موضوع ضروری است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصاویری از زنده به گور کردن مجروحان بیمارستان «کمال عدوان» منتشر کرد

گفتنی است؛ روز گذشته «منیر البرش» مدیرکل بهداشت غزه در گفتگو با الجزیره تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بیمارستان کمال عدوان را به طور کامل تخریب کرده و این بیمارستان اکنون قادر به خدمات رسانی نیست.

وی همچنین گفت که رژیم صهیونیستی اجساد شهدا را در یک چاله بزرگ در بیمارستان کمال عدوان دفن کرد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار