سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

دریادار کاویانی: ایران در دریا دارای قدرت، سیاست و فناوری است

دریادار کاویانی: ایران در دریا دارای قدرت، سیاست و فناوری است جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ما در دریا دارای قدرت، سیاست و فناوری هستیم، گفت: امروز در فراتر از مرزهای دریایی ماموریت‌های بسیاری انجام می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حمزه‌علی کاویانی جانشین نیروی دریایی ارتش در همایش نقش بسیج و قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس ضمن یاد شهدای انقلاب اسلامی و شهدای غزه، گفت: جنگ به دو دلیل تغییر در موازنه جغرافیایی و موازنه قدرت رخ می‌دهد. اعتقاد دارم جنگ بین ما و رژیم بعث جنگ بین تمدنی بود؛ یعنی تمدن اسلام و تمدن غرب.

 

وی افزود: امام در سال ۱۹۷۰ میلادی با انقلاب اسلامی معادلات جهانی را از بین برد و تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کرد. در آن روز نظام سلطه حرفی نمی‌زند اما با این انقلاب آن ها خطر انقلاب را احساس کردند. از نظر امام، نظام سلطه در آن نظام هم شرق کومونیست و هم غرب جنایتکار است. امام با آن جوانان رژیم پهلوی را نابود و در برابر رژیم سلطه و استکبار جهانی ایستاد. نوک پیکان انقلاب اسلامی به سمت آمریکا و رژیم غاصب صهیونسیتی است.

 

دریادار کاویانی با بیان اینکه همه نظام سلطه جمع شدند تا انقلاب مارا نابود کنند، اظهار کرد: نظام سلطه جنگ اقتصادی و تحریم ها را علیه ما ایجاد کردند. اما، ما این تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم. جنگ بعدی اطلاعاتی بود، یعنی نظام سلطه از هر جنایتی علیه انقلاب حمایت می‌کردند.

 

وی ادامه داد: جنایت بزرگ نظام سلطه ایجاد جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران اسلامی بود. جنایت‌های صدام علیه ما را مشاهده کردید که می‌خواست با تمامی تجهیزات کار انقلاب را با حمایت نظام سلطه تمام کند. شما پیشکسوتان و مردم ایران در برابر آن‌ها ایستادگی کردند و رژیم بعث را شکست دادند.

 

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: نیروهای ما در صحنه دریا علیه دشمن ایستادگی کردند و سیادت دریایی بزرگی ایجاد شد. همه دنیا به بعثی ها کمک کردند تا ما را شکست دهند، اما نتوانستند، چرا که واقعا یک جنگ جهانی با حمایت‌های بسیاری از رژیم بعث بود. اما، این تهاجم همه‌جانبه ایستادگی و دفاع شما رژیم بعث شکست خورد و صدام مأیوس شد.

 

دریادار کاویانی تصریح کرد: در پایان جنگ نیروی دریایی رژیم تروریست آمریکا با ما مستقیما وارد جنگ شد و به سکوهای ما حمله کرد. اما، نیروی دریایی سپاه در کنار ارتش در برابر آن‌ها مقاومت و ایستادگی کردند و صدام و آمریکا به این نتیجه رسیدند در دریا توان مقابله با ما را ندارند.

 

وی بیان کرد: آمریکایی ها در باز پس‌گیری فاو به بعثی ها کمک کرد اما شاهد بودید که با فشار نیروهای مردمی، ارتش، سپاه و بسیج به مرزهای خودشان بازگشتند.

 

جانشین نیروی دریایی ارتش در پایان عنوان کرد: در دریا دارای قدرت، سیاست و فناوری هستیم. امروز در فراتر از مرزهای دریایی ماموریت بسیاری انجام می دهیم. نیروی دریایی انقلاب اسلامی امروز در ساخت تجهیزات دریایی سرآمد و قدرت منطقه هستیم.

 

وی افزود: امروز ما به پشتوانه انقلاب اسلامی سرآمد و قدرتمند هستیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار