تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج شد + فیلم

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اشراف و پایش مستمر نیروی دریایی سپاه بر ناو هواپیمابر آیزنهاور در منطقه، از خروج این ناو از خلیج فارس و تنگه هرمز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به ورود و خروج اخیر ناو هواپیمابر آمریکایی آیزنهاور از خلیج فارس و تنگه هرمز، گفت: این ناوگروه کمتر از ۲۰ روز در خلیج فارس حضور داشت که طی این مدت تحت اشراف اطلاعاتی رزمندگان نیروی دریایی سپاه قرار داشتند.

وی ادامه داد: حضور این ناو تنها جنبه تبلیغاتی دارد و هیچ خاصیت عملیاتی برای آن‌ها ندارد، چرا که رزمندگان نیروی دریایی سپاه هوشمندانه، روزانه و لحظه‌ای تحرکات این ناوگروه را در سطح، بالای سطح و زیرسطح تحت نظر داشته‌اند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، افزود: این ناوگروه هم در زمان ورود و هم در زمان خارج شدن از تنگه هرمز به تمامی سؤالات و اطلاعاتی که مرکز کنترل باند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه لازم داشت، پاسخ داد و نسبت به اقدامات کنترلی رزمندگان ما تمکین کامل کرد.


دریادار تنگسیری اظهار کرد: حضور ناو آمریکایی‌ها در شرایط و وضعیت امروز منطقه تنها جنبه تبلیغاتی داشته و فقط نقش تنفس مصنوعی برای حضور ظالمانه آن‌ها در این منطقه را دارد.

گفتنی است، ناو هواپیمابر آمریکایی CVN۶۹ (آیزنهاور) به همراه رزم‌ناو CG۵۸ و ناو پشتیبانی TA۰۰۶ پنجم آذر ماه وارد خلیج فارس و ۲۳ آذر ماه با کنترل کامل نیروی دریایی سپاه از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج شدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده