اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج شد + فیلم

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج شد + فیلم فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اشراف و پایش مستمر نیروی دریایی سپاه بر ناو هواپیمابر آیزنهاور در منطقه، از خروج این ناو از خلیج فارس و تنگه هرمز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به ورود و خروج اخیر ناو هواپیمابر آمریکایی آیزنهاور از خلیج فارس و تنگه هرمز، گفت: این ناوگروه کمتر از ۲۰ روز در خلیج فارس حضور داشت که طی این مدت تحت اشراف اطلاعاتی رزمندگان نیروی دریایی سپاه قرار داشتند.

وی ادامه داد: حضور این ناو تنها جنبه تبلیغاتی دارد و هیچ خاصیت عملیاتی برای آن‌ها ندارد، چرا که رزمندگان نیروی دریایی سپاه هوشمندانه، روزانه و لحظه‌ای تحرکات این ناوگروه را در سطح، بالای سطح و زیرسطح تحت نظر داشته‌اند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، افزود: این ناوگروه هم در زمان ورود و هم در زمان خارج شدن از تنگه هرمز به تمامی سؤالات و اطلاعاتی که مرکز کنترل باند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه لازم داشت، پاسخ داد و نسبت به اقدامات کنترلی رزمندگان ما تمکین کامل کرد.


دریادار تنگسیری اظهار کرد: حضور ناو آمریکایی‌ها در شرایط و وضعیت امروز منطقه تنها جنبه تبلیغاتی داشته و فقط نقش تنفس مصنوعی برای حضور ظالمانه آن‌ها در این منطقه را دارد.

گفتنی است، ناو هواپیمابر آمریکایی CVN۶۹ (آیزنهاور) به همراه رزم‌ناو CG۵۸ و ناو پشتیبانی TA۰۰۶ پنجم آذر ماه وارد خلیج فارس و ۲۳ آذر ماه با کنترل کامل نیروی دریایی سپاه از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج شدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار