قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

زارع: نرخ ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی در سال آینده ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان است

زارع: نرخ ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی در سال آینده ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان است سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه، نرخ ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی را ۲۸ هزار و ۵۰۰ اعلام کرده، گفت: در لایحه پیشنهادی دولت هیچ اشاره ای به افزایش نرخ حامل های انرژی نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1403 کل کشور با اشاره به جزئیات بررسی لایحه اصلاح شده توسط دولت در کمیسیون متبوعش گفت: ما امروز در دو نوبت عصر و شب؛ لایحه پیشنهادی ارسال شده از سوی دولت را بررسی و در پایان نشست نیز کلیات لایحه بودجه را به رای خواهیم گذاشت.

 

وی افزود: صبح فردا در نشست علنی مجلس بار دیگر کلیات بودجه با همان فرآیند هفته گذشته بررسی خواهد شد و 5 موافق و 5 مخالف نظرات خود را درباره لایحه اصلاح شده بیان می کنند و در نهایت نیز رای گیری در صحن انجام می شود.

 

زارع با بیان اینکه اصلاحات مدنظر مجلس در لایحه پیشنهادی دولت تقریبا اعمال شده است، گفت: دولت در لایحه اصلاحی خود منابع مورد نیاز برای اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان را از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده دیده است. همچنین دولت در لایحه خود 120 هزار میلیارد تومان منابع برای خرید تضمینی گندم با قیمت 19 هزار 500 در نظر گرفته است.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1403 خاطرنشان کرد: در لایحه پیشنهادی دولت هیچ اشاره ای به تغییر قیمت حامل های انرژی نشده است. اما با این حال دولت براساس قانون هدفمندی یارانه ها این اختیار را قیمت حامل های انرژی را در صورت صلاحدید افزایش دهد.

 

وی با اشاره به نرخ تسعیر ارز در لایحه بودجه 1403 گفت: دولت در لایحه خود برای تامین کالاهای اساسی 15 میلیارد دلار ارز ترجیحی با نرخ 28 هزار و 500 در نظر گرفته است. البته بر روی برخی کالاها ممکن است این نرخ کمی بالاتر باشد اما با این حال آن 10 قلم کالای اساسی با نرخ ترجیحی 28 هزار و 500 تامین خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار