جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

سالاری:۶۰ درصد پمپ بنزین‌ها به سامانه هوشمند سوخت متصل شد

مدیرعامل شرکت ملی پخش‌ فرآورده‌های نفتی با اعلام اتصال ۶۰ درصد جایگاه‌های عرضه َسوخت در کشور به سامانه هوشمند سوخت، گفت: در تلاشیم تا پایان امشب بیش از ۹۰ درصد جایگاه‌ها به سامانه هوشمند سوخت متصل شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جعفر سالاری نسب» با اشاره به اینکه با توجه به اختلال پیش‌آمده در سامانه هوشمند سوخت از روز گذشته تلاش شد روند سوخت‌رسانی در کشور متوقف نشود، اظهار داشت: در گام نخست تلاش کردیم همه جایگاه‌های سوخت برای عرضه بنزین با قیمت دوم فعال شوند تا بتوانند در روند عرضه سوخت مأموریت خود را انجام دهند که این کار تا ساعت ۹ شامگاه دوشنبه (۲۷ آذر) به‌طور کامل انجام شد و همه جایگاه‌های عرضه سوخت عملیاتی شدند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه‌داد: در گام دوم، اتصال جایگاه‌های سوخت به سامانه هوشمند برای استفاده از کارت‌های سوخت در دستور کار قرار گرفت تا امکان استفاده از سوخت سهمیه‌ای در کارت سوخت فراهم شود که این اقدام از شامگاه دوشنبه آغاز شد.

وی با بیان اینکه برای اتصال جایگاه‌های سوخت به سامانه هوشمند، بیش از ۸۰۰ تیم عملیاتی به سراسر کشور اعزام شد، گفت: تا ساعت ۱۵ امروز ۶۰ درصد جایگاه‌های سوخت به سامانه هوشمند متصل شده‌اند و در تلاشیم تا پایان امشب به بالای ۹۰ درصد جایگاه‌ها برسد.

سالاری‌نسب با تأاکید بر اینکه اولویت این بود که در جریان سوخت‌رسانی وقفه‌ای ایجاد نشود، اضافه‌کرد: ابتدا بنزین با نرخ لیتری سه‌هزار تومان عرضه شد، اما با اتصال تدریجی پمپ‌های بنزین‌ به سامانه هوشمند سوخت امکان استفاده از بنزین لیتری یک‌هزار و ۵۰۰ تومانی نیز فراهم شده است.

وی با تکذیب شایعه تک‌نرخی‌شدن بنزین و جمع‌آوری کارت‌های سوخت، تصریح‌کرد: به هیچ عنوان موضوع جمع‌آوری کارت‌های سوخت مطرح نیست و همه تلاش‌ها انجام شد تا این سامانه حفظ شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش‌ فرآورده‌های نفتی خاطرنشان‌کرد: اکنون سامانه هوشمند سوخت فعال است و تغییری در قیمت و سهمیه‌بندی بنزین نیز نخواهیم داشت.

سالاری‌نسب با بیان اینکه اختلالی در سیستم پیش آمده اما توانستیم به‌سرعت کار را انجام دهیم، ادامه‌داد: در تهران نیز با توجه به جمعیت بیشتر و تقاضای بالاتر، اتصال جایگاه‌ها به سامانه هوشمند سوخت بیشتر است.

وی تأکید کرد: برای رفع این اختلال، کل دستگاه‌های وزارت نفت شامل شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران شامل شرکت خطوط لوله و مخابرات، پالایشگاه‌ها و... همکاری کردند و با توجه به دستور وزیر برای رفع سریع مشکل، همبستگی بالایی در این وزارتخانه شکل گرفت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر