ضربه دستگاه اطلاعاتی ایران به اسرائیل + جزییات  رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود سخنگوی دولت: موضوع اتباع مجاز را از اتباع غیرمجاز تفکیک می‌کنم / توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد

سد وزارت صمت و بانک مرکزی در مقابل حمایت از جانبازان ۷۰‌درصد

مدت زیادی از ابلاغ آیین نامه واردات خودرو برای جانبازان بالای ۷۰ درصد می‌گذرد اما همچنان مشمولان دریافت خودرو در بلاتکلیفی به سر می‌برند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ « همسرم به‌خاطر بیماری‌هایی که بیشترش به سیستم عصبیش مربوط می‌شه خیلی درد و رنج می‌کشه، درگیر یکسری بیماری خاص هم شده و خیلی وقتها نمی‌تونه کارای خودش رو انجام بده، پرستاری ازش واقعا سخته، مخصوصا وقتی که برای درمان باید به شهرهای دیگه بریم. چند ماه پیش هم گفتن که بهمون سهمیه واردات خودرو میدن. پیش خودمون گفتیم خودرو تو این رفت و آمدها خیلی بهمون کمک می کنه، ولی خب خبری نشد!» اینها را همسر یکی از جانبازان ۷۰ درصد می‌گوید.

 

امروز بیش از ۸ هزار جانباز ۷۰ درصد برای اجرای آیین نامه واردات خودروی جانبازان منتظر اقدام بنیاد شهید، وزارت صمت و بانک مرکزی هستند ولی با گذشت بیش از ۴ ماه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

 

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این باره به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس می‌گوید که « ما کارمان را انجام دادیم و اسامی جانبازان مشمول را ارسال کردیم؛ متاسفانه کار در وزارت صمت و بانک مرکزی گیر کرده است.»

 

با این حال عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته که «واردات خودروی جانبازان زمان بر است.»

 

آئین نامه واردات خودروی جانبازان ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ توسط محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد و براساس این آیین نامه سه دستگاه وزارت صمت، بانک مرکزی و بنیاد شهید مکلف شدند بحث واردات خودرو برای جانبازان بالای ۷۰ درصد را پیگیری کنند.

 

ماده ۴ این آئین نامه وزارت صمت را مکلف کرده که ظرف یک ماه از تاریخ ارسال فهرست مشمولین از سوی بنیاد و بر اساس ظرفیت‌های اعلامی توسط شرکت، زمان بندی تحویل (نوبت دهی) را به نحوی که کلیه خودرو‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ به مشمولین تحویل شود، اعلام کند.

 

ماده ۱۹ آیین نامه هم بانک مرکزی را مکلف کرده نسبت به تخصیص ارز تا سقف مجاز برای واردات هر خودرو اقدام کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار