پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سد وزارت صمت و بانک مرکزی در مقابل حمایت از جانبازان ۷۰‌درصد

سد وزارت صمت و بانک مرکزی در مقابل حمایت از جانبازان ۷۰‌درصد مدت زیادی از ابلاغ آیین نامه واردات خودرو برای جانبازان بالای ۷۰ درصد می‌گذرد اما همچنان مشمولان دریافت خودرو در بلاتکلیفی به سر می‌برند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ « همسرم به‌خاطر بیماری‌هایی که بیشترش به سیستم عصبیش مربوط می‌شه خیلی درد و رنج می‌کشه، درگیر یکسری بیماری خاص هم شده و خیلی وقتها نمی‌تونه کارای خودش رو انجام بده، پرستاری ازش واقعا سخته، مخصوصا وقتی که برای درمان باید به شهرهای دیگه بریم. چند ماه پیش هم گفتن که بهمون سهمیه واردات خودرو میدن. پیش خودمون گفتیم خودرو تو این رفت و آمدها خیلی بهمون کمک می کنه، ولی خب خبری نشد!» اینها را همسر یکی از جانبازان ۷۰ درصد می‌گوید.

 

امروز بیش از ۸ هزار جانباز ۷۰ درصد برای اجرای آیین نامه واردات خودروی جانبازان منتظر اقدام بنیاد شهید، وزارت صمت و بانک مرکزی هستند ولی با گذشت بیش از ۴ ماه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

 

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این باره به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس می‌گوید که « ما کارمان را انجام دادیم و اسامی جانبازان مشمول را ارسال کردیم؛ متاسفانه کار در وزارت صمت و بانک مرکزی گیر کرده است.»

 

با این حال عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته که «واردات خودروی جانبازان زمان بر است.»

 

آئین نامه واردات خودروی جانبازان ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ توسط محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد و براساس این آیین نامه سه دستگاه وزارت صمت، بانک مرکزی و بنیاد شهید مکلف شدند بحث واردات خودرو برای جانبازان بالای ۷۰ درصد را پیگیری کنند.

 

ماده ۴ این آئین نامه وزارت صمت را مکلف کرده که ظرف یک ماه از تاریخ ارسال فهرست مشمولین از سوی بنیاد و بر اساس ظرفیت‌های اعلامی توسط شرکت، زمان بندی تحویل (نوبت دهی) را به نحوی که کلیه خودرو‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ به مشمولین تحویل شود، اعلام کند.

 

ماده ۱۹ آیین نامه هم بانک مرکزی را مکلف کرده نسبت به تخصیص ارز تا سقف مجاز برای واردات هر خودرو اقدام کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده