اروپا با پرداخت هزینه عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز کنار آمده است عامل شهادت فرمانده کل قسام اعدام شد سفارت اتریش در تهران فعالیت خود را از سر گرفت بقائی: 8 رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید شرکت می‌کنند ونزوئلا ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد دوحه: گفت‌وگوهای جداگانه با هیئت‌های ایران و آمریکا پایان یافت عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان

تقویت همکاری دفاعی میان عربستان و فرانسه

تقویت همکاری دفاعی میان عربستان و فرانسه وزیر دفاع عربستان در جریان سفر به پاریس با همتای فرانسوی خود طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی از امضای «طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی (نظامی)، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه» بین وزارتخانه‌های دفاع عربستان سعودی و فرانسه خبر داد.

 

وزیر دفاع عربستان امروز چهارشنبه با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس گفت: وزارتخانه‌های دفاع عربستان و فرانسه «طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی (نظامی)، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه» را امضا کردند.

 

وزیر دفاع عربستان افزود که او و همتای فرانسوی خود، سباستین لکورنو، روابط راهبردی، همکاری و دیدگاه مشترکشان برای امنیت و ثبات منطقه را بررسی کردند.

 

شاهزاده خالد بن سلمان و هیأت همراهش در یک سفر رسمی و تحت هدایت محمد بن سلمان، ولیعهد و نخست وزیر عربستان، از پاریس دیدن کردند. وی در جریان این سفر با تعدادی از مقامات فرانسوی دیدار و درباره زمینه‌های همکاری و هماهنگی مشترک بین دو کشور و تعدادی از موضوعات مورد علاقه گفتگو کرد.

 

پیشتر، دولت آمریکا با قرارداد بزرگی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار برای صادرات قطعات یدکی تجهیزات نظامی به ارتش عربستان موافقت کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار