دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نشست اتحادیه اروپا با موضوع اسرائیل و حماس

وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا روز دوشنبه نشستی را با موضوع بررسی گام‌های بعدی اتحادیه برای پاسخ به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه را برگزار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر. وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز قرار است گام‌های احتمالی دیگری را در پاسخ به بحران جنگ غزه در منطقه خاورمیانه مورد بررسی قرار دهند.

 

به گزارش «رویترز» «سرکوب مالی حماس» و «اعمال ممنوعیت برای سفر شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی» به اروپا به عنوان مسئول اصلی خشونت در کرانه باختری از مهم ترین اقداماتی است که قرار است در جلسه امروز کشورهای عضو این اتحادیه بررسی شود.

 

به گزارش «رویترز» در جریان نشستی در بروکسل، ۲۷ کشور عضو اتحادیه با همتای اوکراینی خود، «دیمیترو کولبا» در مورد کمک های امنیتی خود به اوکراین در آینده نیز صحبت می‌کنند.

 

در حالی که مقامات اتحادیه اروپا اصرار دارند، کمک به اوکراین برای دفع تهاجم روسیه همچنان باید اولویت اصلی آنها باشد، تشدید جنگ بین رژیم صهیونیستی و گروه حماس اعضای این اتحادیه را مجبور کرده است تا بار دیگر بر خاورمیانه تمرکز کنند. با این حال، جنگ کنونی در غزه بار دیگر اختلاف طولانی مدت و عمیق اعضای اتحادیه در مورد مناقشات میان رژیم صهیونیستی و فلسطین را آشکار کرده است.

 

در این نشست سعی خواهد شد تا زمینه مشترکی برای توافق میان اعضا بر سر موضوعات مورد نظر پیدا شود و به موجب آن گام های بعدی این اتحادیه در برابر جنگ مذکور مشخص شود.

 

حماس پیشتر از سوی اتحادیه اروپا در فهرست سازمان های تروریستی قرار گرفته است و هر گونه سرمایه‌ و دارایی که در این اتحادیه دارد، مسدود می‌شود. به گفته این اتحادیه، روز جمعه چند تن از اعضای دیگر حماس هم به فهرست تروریست‌های تحت تحریم این اتحادیه اضافه شدند. کشورهای اتحادیه اروپا مانند فرانسه و آلمان از اقدامات مذکور علیه حماس حمایت کرده‌اند.

 

گفته شده در جلسه مذکور اتحادیه اروپا مواردی مانند ممنوعیت سفر به این اتحادیه برای افراد مسئول خشونت در غزه و سایر فشارهای دیگر تحت تاثیر نقض حقوق بشر حمایت می‌کند. در همین راستا فرانسه از ایجاد ممنوعیت سفر شهرک نشینان اراضی اشغالی حمایت کرده و نخست وزیر بلژیک نیز هفته گذشته عنوان کرد، شهرک نشینان افراطی در کرانه باختری از ورود به این کشور منع خواهند شد.

 

دیگر مقامات ارشد اتحادیه اروپا نیزمانند «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه نسبت به افزایش سطح خشونت‌ها از سوی شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دیپلمات‌های بسیاری عنوان کرده‌اند که رسیدن به یک اتفاق‌نظر برای اعمال ممنوعیت‌های اتحادیه اروپا بسیار دشوار است چرا که برخی از کشورها مانند اتریش، جمهوری چک و مجارستان از متحدان سرسخت رژیم صهیونیستی هستند.

 

با این حال، برخی دیگر عنوان کرده‌اند تصمیم هفته گذشته ایالات متحده آمریکا به عنوان بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی برای شروع اعمال ممنوعیت روادید برای افراد درگیر در خشونت کرانه باختری می‌تواند منجر به تشویق کشورهای اتحادیه اروپا برای انجام اقدامات مشابه شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار