پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

هشدار کمبود "شیرخشک" در ماه‌های آینده

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال با بیان این‌که در پی تغییر نرخ ارز مواد اولیه شیرخشک، قیمت این مواد اولیه هفت برابر شده است؛ نسبت به بروز کمبود شیرخشک در ماه‌های آینده هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، هانی تحویل‌زاده درباره آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور اظهار کرد: از سه هفته پیش به صورت ناگهانی و خلق‌الساعه نرخ ارز دولتی مواد اولیه شیرخشک از 4200 تومان به 28 هزار و 500 تومان تغییر کرد اما این مسئله از پیش به اطلاع تولیدکنندگان شیرخشک نرسیده بود.

 

وی افزود: موجودی ماده اولیه در شرکت‌های تولیدکننده پایین است و اگر شرکت‌ها بخواهند ماده اولیه را با نرخ جدید که قیمت آن 7 برابر شده تأمین کنند در مضیقه مالی قرار می‌گیرند.

 

تحویل‌زاده ادامه داد: تغییر نرخ ارز مواد اولیه شیرخشک فشار نقدینگی زیادی به شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک نوزادان وارد می‌کند؛ از سوی دیگر هفته گذشته بانک مرکزی اعلام کرد که به ازای هر محموله‌ای که وارد گمرک و ترخیص می‌شود شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک فقط دو ماه فرصت دارند که نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت ارز 28 هزار و 500 تومانی و 4200 تومانی اقدام کنند که این موضوع نیز فشار مالی بسیار زیادی به تولیدکنندگان وارد کرده زیرا از زمانی که ماده اولیه از گمرک ترخیص شود تا زمانی که به کارخانه برسد و آزمایش و تولید و پخش شود و پول آن از داروخانه‌ها وصول شود حدود 7 تا 8 ماه به طول می‌انجامد و شرکت‌های تولیدکننده نمی توانند در بازه زمانی دوماهه نقدینگی موردنیاز را تأمین کنند.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال گفت: مسئله دیگر قیمت‌گذاری دستوری سازمان غذا و دارو است که بدون این که مدارک جدیدی از ما بگیرد خودش رأساً اقدام به قیمت گذاری شیرخشک کرده و قیمتی به شیرخشک داده که به نفع تولیدکنندگان نیست و ادامه تولید با این روند امکان‌پذیر نیست؛ اگر این مشکل ادامه‌دار شود و مسائل ذکر شده حل نشود هشدار می‌دهیم که در ماه‌های آینده باز هم دچار مشکل کمبود شیرخشک در سطح کشور خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار