المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

رویترز: مذاکرات فشرده‌ای درباره آتش‌بس در غزه در جریان است

رویترز: مذاکرات فشرده‌ای درباره آتش‌بس در غزه در جریان است یک منبع آگاه امروز اعلام کرد که مذاکرات فشرده‌ای برای دست‌یابی به آتش‌بس احتمالی دیگری در غزه در جریان است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که این مذاکرات با میانجیگری قطر و مصر در جریان است که بر اساس آن حماس برخی از اسیران را تحویل می‌دهد و در مقابل، رژیم صهیونیستی نیز برخی از اسیران فلسطینی را آزاد می‌کند.

این منبع گفت: تعداد افرادی که قرار است آزاد شوند همچنان در دست بررسی است و اسرائیل اصرار دارد زنان و مردان ضعیف‌تر را در لیست اسیران بگنجاند.

وی گفت، اسیران فلسطینی که جرم‌های خطرناک نیز علیه آن‌ها مطرح شده ممکن است جزء این فهرست باشند.

در همین حال، مسؤول صهیونیست اعلام کرد: ما به قطر و ایالات متحده آمادگی‌مان برای دست‌یابی به توافقی در نزدیک‌ترین زمان را اعلام کردیم.

پایگاه عبری واللا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی موافقت خود با آتش‌بس به مدت دست کم یک هفته را اعلام کرده تا در ازای آن، حدود ۴۰ اسیر زن اسرائیلی دیگر آزاد شوند.

واللا اعلام کرد که این اظهارات را دو تن از مسؤولان ارشد رژیم صهیونیستی و یک منبع خارجی دیگر مطرح کردند.

در گزارش‌ها همچنین اعلام شد که نخست وزیر قطر طی دیدارش با رئیس موساد پیامی را از جانب جنبش حماس نقل کرد که در آن خواهان توقف جنگ در غزه در ازای تمدید مذاکرات به منظور آزادی اسیران شده بود.

این سایت عبری اعلام کرد که رئیس موساد نیز پاسخ داد که اگر حماس خواهان توقف جنگ است باید سلاح خود را زمین بگذارد و فرماندهان خود را که در برنامه ریزی برای حمله هفتم اکتبر مشارکت داشتند، تحویل دهد.

از سوی دیگر، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که رژیم صهیونیستی در حال بررسی تمدید دو هفته‌ای آتش‌بسی است که به حماس پیشنهاد خواهد شد تا به آن اجازه جمع آوری اسیران در نوار غزه و انتقال آن‌ها به مکانی امن داده شود.

این در حالی است که اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز در رأس هیئتی از رهبران این جنبش برای گفتگو درباره آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسیران با اشغالگران وارد پایتخت مصر شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار