یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

جزئیات طرح پیشنهادی رژیم‌صهیونیستی به حماس درباره اُسرا

سازمان رادیو تلویزیون رژیم صهیونویستی خبر داد که این رژیم پیشنهادی را به حماس برای آزادی اُسرا در غزه ارائه کرده، اما حماس بررسی این پیشنهاد را تا زمان آتش بس کامل در غزه رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه خبر داد که این رژیم طرحی را برای آزادی اُسرا در غزه پیشنهاد داده است.

بر اساس گزارش این نهاد رژیم صهیونیستی، جنبش حماس بررسی این پیشنهاد را تا زمانی که آتش‌بس کامل در غزه حکم‌فرما شود، رد کرده است.

سازمان رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که پیشنهاد ارائه شده از سوی اسرائیل شامل تمدید دوره آتش‌بس و آزادی برخی بازداشت شدگان مهم فلسطینی است.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز درباره طرح پیشنهادی اسرائیل اعلام کرد که این طرح شامل آزادی ۳۰ الی ۴۰ اسیر اسرائیلی در مقابل آزادی اُسرای سرشناس فلسطینی است.

این خبر در حالی مطرح می‌شود که کاخ سفید روز چهارشنبه مدعی شد که مذاکرات درباره آتش‌بس بشردوستانه و آزادی گروگان‌ها در غزه بسیار جدی شده است.

پیشتر نیز «گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن خبر داده بود «اسرائیل آماده توقف جنگ در ازای آزادی بیشترین تعداد ممکن از گروگان‌هاست».

هم‌زمان با اعلام آمادگی‌ها در تل‌آویو، رسانه‌های عربی امروز خبر دادند که رئیس دفتر سیاسی حماس، اسماعیل هنیه برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس عازم قاهره شده است. فیلم‌های منتشرشده حماس از اسرای اسرائیلی به میزان نگرانی‌ها و اعتراضات ضدحکومتی در تل‌آویو می‌افزاید.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت که اسرائیل احتمالاً با آتش‌بس دو هفته‌ای موافقت کند تا حماس بتواند زندانیان را در مکان‌های امن جمع‌آوری کند و با امکان خروج نیرو‌های زمینی به شمال نوار غزه، بیشترین تعداد ممکن از بازداشت‌شدگان را آزاد کند.

پس از افزایش اعتراضات در تل‌آویو به عدم توجه کابینه به وضعیت اسرا، وبگاه خبری تحلیلی واللا به نقل از منابع آگاه اسرائیلی گزارش داد که خبر‌ها حاکی از آن است که تل‌آویو قطر را از آمادگی خود برای آتش‌بس به مدت یک هفته در ازای آزادی ۴۰ زندانی مطلع کرده است.

ساعاتی پیش هم شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل در گزارشی از آغاز روند مذاکرات برای آزادی اسرای صهیونیست خبر داده و گفت که اولویت با زنان، سالمندان و بیماران مزمن، چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی است؛ بین ۳۰ تا ۴۰ نفر آزاد خواهند شد و اسرائیل در مورد تعداد روز‌های آتش‌بس، انعطاف نشان می‌دهد.

نخست‌وزیر قطر، محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی به صراحت اعلام کرد که حماس تاکید دارد «اسرائیل قبل از هر معامله‌ای، باید جنگ را متوقف کند». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر