قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

واکنش سازمان ملل به اظهارات نتانیاهو درباره کرانه باختری

دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به پیامدهای اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی به الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی هشدار داد و تأکید کرد که چنین تصمیمی می‌تواند عملیات صلح را نابود کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل به وعده‌ جنجالی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه‌ باختری به اراضی اشغالی واکنش نشان داده است.

 

«استفان دوگاریک» سخنگوی گوترش طی کنفرانس خبری در مقر این سازمان در نیویورک گفت: «از بیانیه نخست‌وزیر( اسرائیل) مطلع شده‌ایم و موضع دبیرکل در این خصوص واضح و مستمر است و مفاد آن این است که اقدامات یک‌جانبه هرگز برای عملیات صلح مفید نیست.»

 

دوگاریک افزود، موضع دبیرکل در این خصوص تغییر نکرده است.

 

این سخنگو در ادامه گفت: «معتقدیم این احتمال( آنچه نتانیاهو درباره آن سخن می‌گوید) برای احیای مذاکرات، صلح منطقه‌ای و راه‌حل تشکیل دو کشور تخریب‌کننده خواهد بود.»

 

وی گفت: «هر گونه تصمیم اسرائیل برای اعمال قوانین, احکام و حاکمیتش بر منطقه اشغالی کرانه باختری، هیچ‌گونه مبنای حقوقی بین‌المللی ندارد.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز گذشته اعلام کرد که درصورتی پیروزی در انتخابات آتی رژیم صهیونیستی حاکمیت «اسرائیل» بر منطقه غور اردن و شمال بحر المیت را به رسمیت خواهد شناخت.

 

 

نتانیاهو گفت: «منطقه غور اردن اولین اقدام من پس از پیروزی در انتخابات خواهد بود و پس از انتشار طرح ترامپ حاکمیت اسرائیل بر دیگر شهرک‌ها را نیز به رسمیت خواهم شناخت.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار