تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان

سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی قادر به جبران شکست غیرقابل ترمیم نخواهد شد

فرمانده کل ارتش، گفت: جنگ غزه به هر شکلی پایان یابد، فلسطین در اهداف خود موفق شده و رژیم صهیونیستی به هیچ‌وجه قادر به جبران شکست غیرقابل ترمیم نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در بازدید از مرکز آموزش جوادالائمه نیروی زمینی ارتش در جمع فرماندهان، مسئولان و دانش‌آموزان درجه‌داری این مرکز، گفت: مرکز آموزش جوادالائمه نیروی زمینی ارتش در نگاه مسئولان بسیار حائز اهمیت است؛ کسانی که در این مرکز آموزش می‌بینند و وارد بخش‌های مختلف ارتش و به‌ویژه نیروی زمینی می‌شوند در واقع بدنه اصلی تشکیل‌دهنده ارتش هستند.

وی خطاب به دانش‌آموزان، افزود: نام شما از ابتدا در صحیفه خداوند ثبت شده است. اینکه از بین این همه جوان در این کشور تعدادی این راه را انتخاب می‌کنند و لباس مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران را می‌پوشند تا از کیان نظام، انقلاب اسلامی و از ناموس این مردم دفاع کنند، بی‌حساب و کتاب نیست.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه شعار اعلام آمادگی رزمی و توان دفاعی بالا، شعار بسیار پسندیده‌ای است، تأکید کرد: اعلام آمادگی‌ها در نیروهای نظامی موضوعیت دارد و استنباط بنده این است که این اعلام آمادگی ها، نوعی عبادت هستند.

 

 

سرلشکر موسوی در ادامه با اشاره به مقاومت جوانان غیور غزه در برابر رژیم کودک‌کش صهیونیستی، تأکید کرد: این روزها دنیا، دنیای غزه و فلسطین است؛ این روزها نام فلسطین، غزه و رزمندگان آزادی‌بخش فلسطین به عنوان قهرمانان قرن بر سرِ زبان‌های مردم جهان افتاده است. از طرف دیگر، اینکه این رژیم غاصب بیش از 20 هزار کودک، زن بی‌پناه و غیرنظامیان را به شهادت رسانده است، حاکی از این است که جهانیان شاهد عمق و اوج رذالت، آدم‌کشی و جنایت رژیم صهیونیستی هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به عملیات پیروزمندانه طوفان‌الاقصی اشاره کرد و افزود: این عملیات نه تنها دنیای اسلام را بار دیگر متوجه مسأله اصلی خود کرد، بلکه جهان را تکان داد؛ طوفان‌الاقصی رسوایی و بی‌آبرویی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، حامیان غربی و سکوت‌کنندگان را به همراه داشته است، این جنگ به هر شکلی پایان یابد، فلسطین در اهداف خود موفق شده و رژیم صهیونیستی به هیچ‌وجه قادر به جبران شکست غیرقابل ترمیم نخواهد شد.

فرمانده کل ارتش در پایان تأکید کرد: در این حوادث اقدامات آمریکایی‌ها دروغ بودن ادعاهای حقوق بشری آن‌ها را به جهان اثبات کرد و چهره واقعی نژادپرستی آن‌ها معلوم شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار